Friday, September 14, 2012

Berubaahhhh?? Kenapa???

Assalamualaikum.
Hye! Short update aku while waiting for ppd officer.

Tadi pagi aku lepak dekat kantin before mula jamuan raya. Suddenly one of the cikgu dtg menyapa.

Cikgu 1 : yana, saya nak tanya ni.
Aku : tanya apa?
Cikgu 1 : saya tengok yana lepas kawen mcm sloww je, yana ada masalah ke?
Aku : haaaa?? Slow??
Cikgu 1 : yelaa..termenung je..
Aku : ehh, xde, saya tak de masalah pun, rasanya saya punya gelak still macam dl kot.."̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮.
Cikgu 2 : yelaa..dah jadi isteri, kena la control. Mana blh macam anak dara lagi.
Cikgu 1 : yela kak, saya tengok dia diam je sekarang, duduk pun sopan dah.
Aku : "̮ ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ "̮ , saya tak pa pe la, saya ok je. Hiihihih.

Ye ke aku dah berubah?? Aku pun tak perasan. Ketaraaaa sangat ni sampai ramai tegur..


Sekian~babai
I could not ask for more


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...