Wednesday, July 25, 2012

Serikkk!! Aku Tak Nak Simpan Impian Lagi!

Aku nak update blog since tadi pagi aku kena "tazkirah" baikkkk punya dengan somebody. Tapi aku tak berapa nak ada mood lagi since request yang abah dgn umi aku buat semalam.

So, aku postpone dulu la ye bab entry aku ni. Sebab nanti aku takut aku sambung menangis pulak, sebab geram!

Padan muka aku! Pegi sekolah dengan mata bengkak! Tapi mata aku ni kind of yg bagi kerjasama jugakla. Sebab dia bengkak bahagian alis atas ja.. So aku boleh m'cover dengan eyeliner teballll! Huahahaha!

Dengan hari ni ada observe mentor mat salleh aku, memang terbaikkk dari ladangla kan.. Mood aku b'cempera, mata aku bengkak, hati aku bengkak + sakittt tak habis lagi, tapi aku b'jaya m'cover semua tu dgn senyuman plastik aku!! Yeahhh!! Aku memang plastikk!

Aku igt dulu, aku penah tipu (not really tipu, tapi UNDERCOVER), aku ada kecik hati sketlah dgn Mr. Illiana, then time aku jumpa dia, dia boleh tak syak apa2 sebab aku gelak kaw2! Pandaikan aku undercover?? Haha! Tapi padan muka aku sebab sampai sekarang aku tak dapat jawapan pada persoalan aku.

Nasihat aku b4 aku nak tidoq, jangan tunang lama2. Sebab time kau tunang, even hubungan kau dgn tunang kau t'sangatlah cool and baik (macam aku! Hahaha), tapi dunia memang dengki dgn kau. Ada saja halangan yang akan kau tempuh, yang akan memadamkan impian kau.

Aku sumpah! Kalau aku tau macam ni sakiiiittt impian yang tak jadi kenyataan, aku sumpah, aku tak mau ada impian, tak mau ada cita2. Biarlah aku ikut flow saja, so that aku takkan sedih bila impian aku tak tercapai.


Sekian~babai
I could not ask for more



Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

cryclown said...

aku pas cerit kat mak aku nak ikat orang, banyak pulak kawan2 suggest aweks...ermmm...nasib la aku stedy..hahaha

Illiana Hidayah said...

hahaha...xlambat jugak dah la ni...tahniah2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...