Sunday, February 19, 2012

Ubah ok Ubah!

Ustaz Azhar Idrus! 
Sebut saja nama ni, konfem ramai yang kenal, sebab cara beliau menyampaikan ilmu tu sangat superb! simple! menarik! memang aku salute mereka-meraka yang tak putus asa mencuba teknik-teknik baru dalam menyampaikan ilmu ni. 
Ni aku copy satu benda dari page Ustaz Azhar Idrus untuk tatapan semua. 

*

*

*

*







nowdays, budak umur 12 tahun pun dah pandai cintan cintun! siap ber"abi" ber"ummi" lagi.. aiyokkk!! kanak-kanak..korang memang khelassss tau! 

so, sama-samalah kita ubah prinsip hidup kita which is kalau kau nak kat girl tu beria-ria nak mampos, beli itu ini, beli jiwa raga, once bila kau dah jumpa girl lain, kau dump dia macam sampah sambil berkata 
"nak buat macam mana, tak ada jodoh kita" 
ubah ok! ubah! 


sekian~babai
I could not ask for more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...