Thursday, February 16, 2012

Surprise Cake On Teacher's Birthday!

Setahun yang lepas, 16 Feb 2011, aku meraung sorang-sorang sebab kena celebrate birthday sorang-sorang. Ingat lagi masa tu aku lepak kat hot spot KFC, sebab nak melayan facebook messages, nak melayan internet bagai. And this year, I got surprise cake from my kids! Woahhh!! tiba-tiba terasa macam cikgu kesayangan eventho akulah manusia monster yang paling ganas di kelas tu..hehhe.. 



thanks kids, you guys are really awesome! 

Alhamdulillah, sebab Allah masih panjangkan umur aku untuk terus menikmati anugerah kehidupan di muka bumi ini. Panjangkan usiaku wahai Tuhan supaya aku dapat berbakti kepada abah umi hingga ke akhir hayat aku. 

Wish list tahun ni rasanya nak kahwin dulu la kot..hahha.. last but not least, DSLR! kot-kot la ada DSLR jatuh dari langit ke kan..? hehhe.. 

Thanks for the doa and wishes, may Allah bless you all too!


Sekian~babai
I could not ask for more

1 comment:

Cikgu Athalia said...

Kak happy belated birthday... sory kt umah xdek intenet ar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...