Tuesday, December 20, 2011

Oh...Kawennn Sudaaaahhhh


Kompang dipalu..
pengantin malu! 
duduk bersanding... 

daaahhh!! tak ingat dah liriknya..wakakak! gua punya happy macam gua pulak yang nak naik pelaminnn! wohaa! 


cuti sekolah zaman dulu-dulu, asyik kena paksa ikut umi abah pergi kenduri anak-anak kawan umi dengan abah ja..dah bila diri sendiri masuk time kerja, mula lah dapat invitation kawan-kawan sendiri.. masa tu rasa eksaiteddd sangattt..amik berkat kata orang.. 


meh sini tengok berape orang kawan saya yang dah selamat bertukar status.. 


nama cik kak cun ni Yati Firdaus, ni kawan sekampung merangkap pesaing dalam pidato. dulu saya sekolah cina, dia ni sekolah melayu, kalau ada apa-apa pertandingan, memang akan berentappp la kami dua.. cik kak ni memang fotogenik! jelesss i..cer ajar sket nak jadi fotogenik camne..! hohohoho...





ni pulakk classmate TROY 2005-2010, merangkap partner solo camp saya masa zaman-zaman outdoor kat Pulau Sibu dulu.. masa wed dia kat pahang saya tak sempat nak pergi, so haruslah kaver time wed kat kedah kannn.. tapi masa ni saya berkejar nak meeting dengan lembaga, maka dapat teman dia make up and amik gambar pun jadiklah kan zam kan...??? mmuaahhh3x! (ooppsss! bini orang sudaaaa) 
ehhh! asal muka aku yang ni kembanggggg semacam ek??? konfiuussss nih!!! haih! 




ni pulak kawan masa zaman foundation kat maktab perguruan batu pahat. orang kedah ni, yang si wife dia ni  pulak satu kelasss dengan dia, sama-sama posting 1 sekolah pulakkk.. suweeetttkan? oh ya, i called him "pakteh" sebab dia ni cerah orangnya..wakakkaka! 








yang ini classmate TROY 2005-2010 jugak, tapi sayangnya saya tak sempat nak attend sebab masa ni saya tengah meratap dengan kehilangan lappy tersayang.. gambar ni saya amik dari fesbuk wardah~sorry cik wardah! 






oho! ni abang long! eh silap! abang ngah! finally bertemu bidadari dari batu pahat, ni pun saya tak sempat attend, hanya mampu curik gambar from fesbuk beliau sahaja....hahahhaha...




ni yang baru sikit, tak lagi yang kawan-kawan sekolah, sekelas masa kat agama sik dulu, kat smk seri enggang dulu..waaahhh!!! ampun dah maaf buat sahabat-sahabat yang saya tak sempat attend wed korang, doa saya moga korang bahagia sampai syurga! 




**tahniah jugak buat big bro saya Ikwan Sulaiman and beloved fiancee Cik Bucken atas pertunangan, jangan lupe sapot penginapan i next year okk!! 






sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

Miss Aizamia said...

ade jugak gambar aku no. hehe. well aku xde gambar ni rupenyer. xleh nak post kat blog. rasenyer ade dlm kamera along. x balik pahang lg, xleh nakamik.. huhu. nyway, tq yana, sbb dtg dr jauh tuk attend wedding, eh silap, attend motel sebelum wedding.. hehe

Illiana Hidayah said...

hehhe...haruslah ada...bukti ni..heheheh...sama2 zam..xpe, xattend wed pun xpe, janji jumpe kan? heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...