Saturday, December 24, 2011

23Feb 2012, Akad Nikah!

Finally....
Jejaka-jejaka hot di luar sana yang sememangnya kipas susah mati Lisa Surihani terduduk! terkesima!
bila pukul 1130 pagi tdi, cik abang Lisa Surihani - Yusri dah mengumumkan bahawasanya majlis mereka on 23 February 2012! 

huaaaa!!! sabar la ye buat kipas susah mati cik gojes Lisa and Mr.Yusri ni ye.. nak buat macam mana kan, dah jodoh diorang kan..hohohoho... 



sumber gambar dicilok  

tahniah buat kedua-duanya..! hehehe..
takziah buat Mr.Illiana, redha je la ye dear..doakan kebahagiaan Lisa you tu ek.. hhihihiihih...


orang kata : dulu orang tua-tua kata uda dan dara, sekarang ni dah jadi duda dan dara sebabnya mereka telah berjaya memenangi hati cik-cik gojes like Lisa, Siti Nurhaliza, Faezah Elai dan lain-lain..


kata saya : semua tu jodoh.. :)


sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

anisyud_01 said...

haha..psal lisa rupenyee..
baru ingt nak wish congrats kat akk td..

Illiana Hidayah said...

anisyud : hehehe...akak belum lagi la...kuursus kawen pon blm ade..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...