Wednesday, November 2, 2011

Testing Power Nak Mintak Kahwin Lain::

Seorang suami tengah cuba-cuba bagi hint pada isteri untuk berkahwin lagi.

Suami : sayang..lelaki ni, kalau kahwin 3 baru sah tau..

Isteri : kenapa bang?

Suami : cuba sayang translate perkataan "isteri" tu dalam english, dia kan jadi "is one" "is two" "is three".

Isteri : betul jugak ek, tapi kan bang, kalau dalam english, 1 = singular, 2 atau lebih jadi pluralkan bang?

Suami : contohnya?

Isteri : "book" and "books", apa bezanya bang?

Suami : ohh..senang ja, of coz la "S" dengan belakang tu..

Isteri : pandaiii pun abang, makna kalau 1 sama dengan "MAMPU", kalau 2 jadi apa bang?

Suami : "MAMPUS"

Isteri : pandainya abang ni... saaaayyyaaannnggg abang!

Si suami yang speechless dah tak berani lagi bukak isu "is three" dengan sang isteri~hohohoo




gambar : google.com
caption gambar : "haaa..mana nak pegi tu bang?"
"adehhh yang, abang janji abang akan berlaku adil"
"hoih! tu laki aku jugak tau! "
gambar : google.com
caption : "hahahha..lihatlah donia..betapa bahagianya aku..ni baru nama
"is three"

*no offense*

sekian~babai
I could not ask for more

5 comments:

A'J COLLECTIONS said...

Haha..gambar kek tu comel.Kena dengan caption dia.=)

Dhia BellamiZam said...

suke statement wife dy..haha

Anonymous said...

kereta dan moto

Illiana Hidayah said...

AJ : hahaha...comel kan? macam dia kawen sekaligus...muahahah

Dhia : hahaha....suweettt ek?

Mr. Anon : wahhh!!! cubaan nampak?

AmOy zEt said...

hahahahhahahah....kelako giler,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...