Wednesday, November 30, 2011

Sticky Post :Seni Pertukangan Novel With Ramlee Awang Murshid di UTARA

ini adalah sticky notes, sila scroll untuk entry terbaru~

Assalamualaikum!
Buat semua die hard fans Ramlee Awang Murshid (RAM) atau dalam bahasa mudah peminat novel thriller, ini ada peluang untuk korang jumpa penulis kesayangan korang and belajar rahsia menjadi penulis thriller hebat seperti beliau~


(sumber : RAM fan club)

so, saya nak mengofferkan untuk geng-geng bahagian UTARA, bengkel penulisan ni akan diadakan pada :

TARIKH : 17 DISEMBER 2011
HARI : SABTU
TEMPAT : HOTEL BUSTANI, JITRA KEDAH
YURAN : RM350 (discount RM290.00 untuk 25 peserta PALING AWAL)

bunyi macam mahal sangatkan? tapi tak pe, kami boleh menerima bayaran secara ansuran, ini bermaksud kalau korang nak dapatkan discount, sila BERGERAK PANTAS, hehehhe..

jika ada yang berminat, sila send email pasal butiran peribadi korang :


Cara mendaftar:
Hantarkan email ke senipertukangannovel@gmail.com berikut dengan butir-butir seperti berikut:

1. Nama Penuh :

2. No. KP :

3. No. Tel :

4. Alamat :

5. Nama Waris :

6. Hubungan Dengan Waris :

7. No. Tel Waris :

8. No ahli RAMFC/Nama Cenderahati/Nama Aktiviti :


ok, macam ni ye, kalau korang ni pernah mendaftar kat KELABRAM korang akan diberi no. ahli, ataupun kalau korang pernah beli cenderahati which are topi, sticker, t-shirts, atau pun yang pernah join aktiviti macam saya (hehehhee), please mention, so that korang akan dapat 'habuan' la sikit kan..hehehhe..


so, rebutlah peluang ni, manalah tau lepas ni korang pulak yang akan jadi penulis hebat seperti abang RAM ni kan? rezeki Allah ada di mana-mana, hanya kita saja yang perlu usaha..


anything yang tak clear korang boleh straight forward emailkan pada saya
hidayah_illiana@yahoo.com


sekian~babai
I could not ask for more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...