Tuesday, October 18, 2011

Cubaan Menjadi Masa Lampau~

Assalamualaikum!
Hello peeps!

sebenarnya nak menidurkan diri setelah penat bermain emosi dengan kanak-kanak bawah umur, tapi tak tau la kenapa mata ni tak mau pulak lelap, tiba-tiba teringat yang dah lama tak hapdate Marche Ou Creve ni, lantas bangun and mengadap lappy semula~woaahhh!!

tapi saya bukan nak hapdate pasal y malay ladies fallen in love with mat salleh guys, sebabnya entry sebegitu memerlukan otak yang tenang pada tahap maksimum supaya ayat-ayat yang keluar tu takla cam skema like "manakala, di mana" oopppsss!!! terlebeyyy sudaaaa~!

so, last week berjaya menjimba-jimbakan diri kat Kampar with adik beradik TROY, tapi sebelum tu haruslah mengkursuskan diri dulu dengan mentor-mentor (nnt saya hapdate details), abes saja kursus, and got the reimbursement, terus menjalankan misi berpoya-poya.

lokasi : Jaya Jusco Kinta City
hamekkk kau! sekali keluar, semua ada, mcD, pizza, bowling, karaoke~ superb!




thanx so much to Elly di atas kesudian menjadi peneman for the whole weekand, pensapot dinner and breakfast (even tak sempat nak rasa puding yang dia buat, hehehe...) tak lupa jugak buat hero Suhan Muvie - Jock for the mcD and bowling, nanti kita rematch ek, sebab beza 2 mata je..muehehhe..

rasa sangat rindu zaman belajar yang melepak kat kedai mamak nak tengok bola, hang out sana sini, window shopping~sumpah! rindu!

sekian~babai
I could not ask for more

3 comments:

ReDiculousLy said...

tengs gak sbb sudi menyinggah....rindu gak nak hangout dgn korg sumer...terutama skrg ni dpt kuar mlm tanpa perlu balik sebelum kul 11 malam cm ms duk kt maktab dulu...huhu

Miss Aizamia said...

jeles! huh!

Illiana Hidayah said...

Red : hahah..btl2..dulu asyik kene igt kul 11 jek, aritu kite kuar aku rs kite xtgk jam pun kan??hhaha..sila buat lawatan balas ye..

Miss Aizamia : sabar2...meh dtg sini b4 anda kawen ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...