Monday, September 26, 2011

okk!!! Gua Tak Paham!




tak paham dengan manusia yang jenis suka buat lawak bodoh!
lawak yang nak jatuhkan air muka orang!
tapi..kalau time nak mintak tolonggggg..kemainnnn lagik..lembut gigi dari lidah!
malas nak maki panjang-panjang, bawak-bawaklah sedaq diri, dah tua dah pon..
kalau rasa nak try semua baju-baju kebaya, kurung moden saya, just let me know, I can lend you for a week or mybe for a month??
setuju???



sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

ReDiculousLy said...

sabo jela yana....manusia ni mmg mcm tu...de je yg x kena kt mata dorg...just be urself k...

Illiana Hidayah said...

hmmm..tula..xpahamla aku...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...