Monday, September 19, 2011

Aksesori Macam Janggut????

Assalamualaikum!

kalau dah namanya perempuan, konfemmm aksesori banyak kan? bab make up dah satu hal, then bab tudung, baju dan macam-macam la kan?
pastu pulak kalau time keje, ada lah kan colleagues kau yang akan bawak segala mak nenek barang nak jual, and by that time mula la merambangggg ja mata kan?

since today is Monday and I have no PJ class kan, maka haruslah melaram sket.. hihihihi...

anak murid 1 : teacher, lawa lah arini..
saya : oh ya? awak siap tak keja teacher?
anak murid 1 : ......
saya : stand at the door please..

ni masa kelas relief pulak

murid A : teacher ni ganas-ganas pun nampak comel la..
saya : oh ya?
murid A : iyaa..abang saya nak kenal dengan teacher, teacher nak tak?
saya : ekk???


ni haaa.. trend aksesori yang melanda kaum hawa sekarang.. janggut kata kaum adam~ hahaha

sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

ReDiculousLy said...

aku x suka janggut tu sbb asyik melanggar leher aku jek...ticklish...hehe

Illiana Hidayah said...

hahahha...aku pon ni br 1st time pakai...mgu lepas beli ngan colleague aku...heheh..ade 2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...