Wednesday, September 21, 2011

1,2,3 Action!

Assalamualaikum!
Hollaaa guys!

entry sebelum ni dah panjang berjela sangat dah, so today's entry ni pendek lah sikit ye.. hahah..
layan dulu ini gambar ....

*
*
*
*
*
*


2 Cemerlang of Sekolah Kebangsaan Kerunai


2 Maju of Sekolah Kebangsaan Kerunai

masa ni kelas English, topic Food I Like.
tiba-tiba teringat ada apron yang saya guna masa kurus MBI Hulu Perak itu hari..so, come on kids! mari ber"role play"!

kid 1 : syoklah main macam ni!
kid 2 : esok kita main macam ni lagi tak teacher??
kid 3 : ahahah.. dia tak ingat macam mana nak sebut, tula time teacher ajar tak mau dengar!

okk, since kid 3 dah membebel, jimat tenaga saya nak membebel! kau ingat membebel tu tak penat and letih kah??? cuba kau membebel dalam masa 10mins dah la..

konklusi : kerjaya cikgu TAK MUDAH okkk!

sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

Amy Syaquena said...

Suka lihat telatah kanak2...rasa terhibur je..

Illiana Hidayah said...

amy : hahaha...btl2..kdg2 nak marah pun tak jadi.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...