Monday, August 22, 2011

Untuk Anda Peminat2 Coklat! Ayuh Lakukan Kelainan Di Aidilfitri~!

Assalamualaikum!

siapa peminat coklat??? angkat tangannnn!!! (dah nama pun cikgu kan, asyik suh angkat tangan je..hahhaha)
ahaaa..buat peminat-peminat coklat iut there, saya nak introduce something yang sangat best untuk korang.. home made choc! yang sangat marveles! sangat sedaaappp! by JbChocolateHeaven

since saya nak try something new for this hari raya..al-maklumlah raya pertama as a teacher, so saya nak jugaklah menyumbang untuk menu hari raya kan.. maka.... saya pun order ni..


*
*
*



classic rose chocolates!
1 box = 40pieces

i bought two boxes!
nyummy!

before this i've bought 16pieces of chocs untuk Mr.Illiana, and yeaahh..it is very nice! (sebab saya pun paw jugakkk choc dia even 1st intention is nak bagi dia..hahhaha) , so if u guys are intrested, please visit JbChocolateHeaven , tak pun boleh je korang pegi cuci2 mata...ahahhaa...

sekian~babai
I could not ask for more

4 comments:

cryclown said...

aku nak air coklat..lama dah tak sental..hampir sebulan yang complete

Illiana Hidayah said...

nnt aku pos adiah air coklat ek..heheh

cryclown said...

hahaha..tak payah pos..ko bwk jer time powerman nanti..hahaha

Illiana Hidayah said...

powerman? bile? kat mane?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...