Friday, August 12, 2011

Qaira Hijab Untuk Gadis2 Gorjes Sekalian~

Assalamualaikum!
Hye semua..
entry hari ni bukan pasal makan dan resipi, tetapi bab girls stuff! ahahah..
dah nak raya kan?? (banyak lah ko punya raya, puasa baru 12 hari..muehehhe)

sebelum tu, kasi story dulu ek..
kat sekolah saya, one of my colleague ni sangat gorjes! semua tudung yang dia pakai memang terletak! meletak! mengena! dan terkena! dengan muka dia..cantikkk sangatttt! maka, one day sambil berchit-chat kat bilik guru, dia bukak cerita bab tudung yang selalu dia pakai. Qaira Hijab!!!

so, bila tangan dah mula click sana sini kat Qaira Hijab mata dah mula merambang, duit ada lagi, maka terus lah send email and order tudung. sangat mudah okk berurusan dengan empunya ni, send email then bagitau korang punya order, bila dah dapat reply terus buat payment and bagi details, dalam masa 2 hari insyaAllah tudung sampai~! mudah kan?

saya yang before dis tak pernah pakai tudung2 express macam ni pun dah mula rasa best and senang hati pakai tudung ni~kain sejuk! design menarik! harga reasonable!



nahhh!!! 1st time pakai tudung camni..
dulu pernah try ada akak ni nak jual tudung, tapi bila dah try je kena gelak kaw-kaw punya, saya tobat dah tak try pastu..

okkk!!! i likeeee!!!!

okk..untuk meyakinkan lagi korang yang tudung ni sangat cantik..maka... sila tengok ini...~
see! cantik kan? (pic dicpilak dr fesbuk qaira hijab)
tudung ni sama macam tudung yang saya order, tapi of cossss la model ni lagi cantik dari saya yang memang tak pernah cerahhh ni...hohoho..~

for futher information, please visit Qaira Hijab , boleh cuci mata buat tudung raya, senin depan kan masuk bonussss!!! wakakaka!

sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...