Sunday, July 3, 2011

Sunyi Beb~

Assalamualaikum!
Hye guys~
mula2 sekali TAK PUAS hati dengan reff game malaysia tadi..! kenapakah mr.baddrol bakhtiar tak diturunkan ek..? okk xpe, mybe beliau akan turun masa game dengan singapore nanti.. apa pun keep up your good work guys~

ni dah tak taula kali keberapa saya tengok bola sendirian..melalak and menjerit la kau sorang2.. hohoho...and tak tau jugak kenapa suddenly malam ni rasa something yang sangat halusss~ yes! rasa SUNYI! yang tak taulah describekan macam mana.. saya tau dulu masa final year kat kampus pun saya dah mula sendirian, bergerak secara solo since semua kawan dah ada partner masing2 and nak habiskan masa2 terakhir dengan partner masing2, tapi saya rasa at least masa tu saya masih tak sendirian nak turun joging kat padang or nak lepak swimming pool every wiken, or nak carik member berkarok.. tapi series hari ni saya rasa tersangatlah sunyi and dah mula rasa bosan dengan hidup sendiri..haishhh!






(sumber : google.com)

sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

fyna said...

suka tengok bola ye..sis xsuka =.= hehe anyway sabarla ye..nanti xde la sunyi lagi.. =)

Illiana Hidayah said...

hehehe..sgt suke tengok bola...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...