Sunday, July 31, 2011

Lagi Setapak Nak Masuk Siam!

semangat nak berblogging meresaappp sudaaahhh!!
Assalamualaikum semua!
sihat2 belakakah???
saya bukan tak mau update, tapi saya lost! tak dak idea! and also not feeling well..

ni semua terjadi gara2 too dehidarted masa kat camp 1 Murid 1 Sukan~! hohoho
tapi camp tu bagi saya release stress jugak! and nyarissss nak masuk border siam! muahahha!

but frankly said, saya ni memang penakut, dah kalau nak melepas border, then jadi apa2 kat negara orang, tak jumpa umi abah la saya.. belum kawen tauuu! hohoho...


masa kami sampai tu pagi lagi, so kedai tak semua bukak lagi.. adalah dua tiga kedai yang dah bukak, see! ni kawan2 baru saya yang asyik membelek2 baju2 siam kat border.. macam mahal jugakk! i've bought an adidas shirt, tapi mcm over besaqqq pulakk..tengoklah nanti nak sedekah kat sapa.. sapa nak??? angkat tangannnn!!!

okkk! this is the place that i love mostttt!!!!
tempat COKLAT!!!!
eksaited gilaaa nak masuk tempat2 coklat ni..
even masa ni saya belum gaji, tapi taklah sampai saya ni tak dak spare langsung kan.. heheheh... mari lihatttt apa yang adaaaa~!

nahhh!!! hamekkk kau!
bersusun coklat! pilih je yang mana suka! janji kau ada duit dalam wallet @ purse kau ek..heheh..

dan ini lagi..
one of my fren cakap "yana, ni cantik, nanti aku kawen, hang bagi ni kat aku tau"
hahah...beliau ni memang bagi saya idea baru, means ada lagi beberapa orang kawan saya akan kawen, so dat dis will be the present! tak payah nak sakit2 kepala fikir nak bagi hadiah kawen apa kan? brilliant!!

peminat tiramisu???
nahhh!!! sila tatap!
seperti biasa ibu2 mengandung yang baca blog Marche Ou Creve sila jangan marah saya ek, sampaikanlah hasrat idaman puan2 kat hubby masing2 ye.. heheheh..
lastly saya beli toblerone untuk kanak2 kat rumah yang memang hantu toblerone and sikit coklat yang dalam pack banyak2, buat kenduri sket kat chalet jamu jurulatih2 utama and geng2 cikgu2 kat situ.. ;)

*
*
*

ini saya punyaaa!
tapi bukanlah saya beli kat border tu, ni import dari Manjung..wakakak!
jemput makan fererro ye..!

*post makanan before sambut puasa, tapi saya tak janji kalau2 time puasa nnt saya tak post pasal makanan! muahahahha~

sekian~ babai
I could not ask for more

2 comments:

AmOy zEt said...

nak cokelat!!!~~~waaaaaaaaaa...bak mai,,,1 kotak!!
hihihihi~

Illiana Hidayah said...

amoy : hahaha..nnt amoy kawen yana bagi ek..eehhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...