Thursday, July 21, 2011

Aku Nak Segojes Sara, Kau Nak Jadik Siapa? Anna? Balkis? Shila?

wohaaa! finally terlerai sudah segala persoalan yang membelit urat saraf!
actually saya taklah memfollow sangat cerita Annissa ni, tiba2 one night tu punyalah bosan gila kentang, terbukak tv3, and apa lagi terus melekat!

by that time, hati dah macam meronta2 "seriau" sebab buatnya si Farid dengan Balkis ni terkantoi time Balkis kat umah Anna tu macam mana??? wahhh!!! dah lama okk tak merasai hormon macam ni~wakakak!

maka kesimpulan dari sudut pandangan mata hati saya mungkin beserta emosi sekali :

  • persahabatan yang disulami dengan keikhlasan adalah yang terindah di alam semesta!
  • roda kehiduapan tu sentiasa berpusing, kau, aku dan dia punya ceritera yang berbeza untuk melengkapkan pusingan tersebut!
  • zaman sekarang ni Allah balas cash je wehhh~! sundri mau ingatla~




diciplak dari fesbuk Annissa - SLOT SAMARINDA TV3
aida aris paling cantik! gojes!

ni pun ciplak dari tempat yang sama..

motif amik gambar ni?
bukan untuk 18sx okkk, tapi berminat dengan ID bilik diorang ni, nak kena simpan duitla, boleh letak poster besar2 dalam bilik sendiri.. hehehhe..

daahh..pegi tido semua!
sekian~babai
I could not ask for more

9 comments:

My Name is Mar said...

Tak pernah tengok cerita ni..
Huhuhu..
Tapi tetiba tertarik dengan bilik tu,...
Like jugak!

ReDiculousLy said...

mana2 persahabatan pn msti de mslh gak...tp kena pndai la bertolak ansur...sm gk dlm kehidupan, mesti akan de mslh gak...

mcm last citer tu, da elok2 si anna tu nk jaga haikal mcm ank sendiri tetibe die pregnant plak...so mesti la nti lyanan dia terhadap haikal da jd len kan....ni pndpt aku la..huhu..tgk la nti kalo de sequel citer ni...

eT said...

ala...lupe lg nk tgk...huhu

Athalia Abdul Ghapar @ kawat berduri said...

cite nie best... tp kalo dok maktab mmg x leh la nak 4low.. xdek tv...hehehehehe

cryclown said...

hahaha..macam bilik aku jugak:)

Illiana Hidayah said...

My Name is Mar : yess! cantik kan bilik tu? likeeee sgttt!!!

Red : tula...aku pun rs gak macam haikal akan jdik lain nnt..tapi aku rasa kalau dia ikhlas, insyaAllah diorang akan bahagia.. ;)

eT : nnt tgk online yg tv3 punye ek.. :)

Atha : hahaha...paham2..sbb pnh melaluinya..klu nk follow mst ade org len nk tgk gak kan..cite lain.. ;)

cryclown : wahhh!!!! tp ko biar benar????

h A n Y S said...

eh, last episod ri tu mcm mana ea? mcm manabalkish n farid blh kantoi? tak sempat tgk.. T__T

AmOy zEt said...

mama amoy mmg pminat setia,,dok meleka t depan tv,,tp paling best tgok bilik balqis tuh,,perghh,,,beso giler poster tu,,amy t nak wat gak,,tp wat canvas printing,,mahal giler,,,plg murah pon 6rat,,huhuh,,,takpe2,,t amoy doa yana dpt wat algi besar dr bilik balqis tuh,,tp paling tabik spring kat balqis tuh,,dia dpt hide anything dr bini farid tuh,,cayalah,,huhuh

Illiana Hidayah said...

hanys : diorang tak kantoi masa tu, diorang kantoi masa farid dah mati...lawyer nak bacakan wasiat..tersebut nama si balkis as the 2nd wife~

amoy : itulah pasal, mahal kot benda alah ni..so, skrg ni kena kumpul duit banyak2 kan amoy kan..hehhe..btw, thanx dear...aminnn.. semoga impian jadi kenyataan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...