Thursday, June 30, 2011

Susah! Payah!

Assalamualaikum!
muahahahha!
bukan apa, gelakkan diri sendiri sebab berjaya merilekkan diri sambil berblogging..
seriesly eventho dah lengkap semua benda kat umah sewa ni (untuk elakkan diri jadi sewel), tapi MASA pulak yang menjadi masalah..balik sekolah petang2 sometimes saya belasah tdo sampai tiba2 tersentak sebab belum solat asar.. cuba kau bayangkan betapa tdoq mamposss nya saya!

29Jun 2011~saya off to ipoh untuk interview spp..dahlah saya ni tak biasa jalan ipoh, tapi tawakkal and redah sajaaa..luckily housemate saya susah2 tunggu and tunjuk jalan even dalam keadaan yang tak sihat.. yang lawaknya the next interview day, boleh pulak saya terlepas simpang, memang saya bernasib baik sebab Allah bagi pakcik penguatkuasa untuk tolong hantarkan saya ke tempat interview..terima kasih Allah~

time saya lapor diri tu memang cuakk nak mamposs sebab saya tengok group2 sebelum tu selagi tak cukup 2 jam selagi tu diorang tak keluar! memang saiko okk! but then bila saya masuk, saya just perlu introduce diri sendri in english, and interviewer tu sembang2 sket and kami BOLEH KELUAR~wohhaaa!


~ni masa otw nak ke ipoh..yes! i am alone.. tu yang boleh masuk simpang siur sana sini..!

tebiat saya is bila nak attend event yang perlukan kekuatan, saya akan pakai something yang ada sentuhan umi saya..dulu masa time sekolah, bila saya take part in event like forum, debate or what, my umi will be there because she's one of the judge..so rite now, saya dah keja and umi ak dak dengan saya, so i've to wear or have something yang ada "sentuhan" umi..the baju kurung tu umi yang jahitkan..itulah "sentuhan" ajaib umi saya.


ini candidates yang tengah tunggu turn interview, hohoho baca nota kotttt...

syukur alhamdulillah sebab Allah dah permudahkan urusan saya..

one things bila saya dah balik dari ipoh, kepala hotakk saya quite serabut sebab the day i went to interview, saya tinggal event yang patutnya saya handle..and when i came back, saya memang dapat feedback yang tak menyenangkan..and yaaa..i cant denied that i'm so frustrated..! susah nak puaskan hati semua orang tambah2 pulak kalau orang jenis asyik nak pandang sinis je kat kita ni..that person yang saya maksudkan ni saya dah perasaan dia "something" bila saya tengok mata dia..hurmmmm~what to do..sabar je yang saya mampu..

i really need therapy!!



sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...