Wednesday, May 4, 2011

Entry 1st Lepas Streamyx Masuk

Assalamualaikum!
Hye semua..

entry ni adalah gabungan untuk cewi mencewi~
umah saya dah berjaya dipasang streamyx tadi oleh 2 young men yang tak abes-abes mention suruh saya tanam cabai kat belakang rumah sewa ni.. (kau nak perli aku ke hape..???), tapi okla hasil kerja diorang superb! maka, thanx la ye for you both sebab cepat datang pasang streamyx kat umah saya..hehehhe..

tak boleh panjang-panjang sebab esok saya kerja, esoklah ek saya update yang panjang lebar, panjang berjela, hehehe.. maka di kesempatan ini, saya nak ucapkan : ~

selamat maju jaya buat buah hati pengarang jantung saya who will sit for his final tomorrow, gud luck and all the best hun, after this kita berjimba-jimba ye..hohohoo.. saya sentiasa doakan kejayaan awak, semoga Allah akan permudahkan segala urusan awak!

sekian~babai
I could not ask for more

3 comments:

AmOy zEt said...

tahniah,,hihih~~

cryclown said...

tumpg ternet leh?

Illiana Hidayah said...

Amoy : hehehe...thanx~

cryclown : meh transfer gerik mau? 1 sek ngan aku..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...