Sunday, May 8, 2011

Aku Punya Kamu~

Assalamualaikum!
Hye semua!
~lalalalallalal~ hahahah.. anggap je owner page ni tersampuk jap.. heheh..
hasil daripada gaji yang telah diperolehi, maka saya telah mampu bershopping dengan gumbira, diumumkan hasil tangkapan adalah memuaskan~jeng..jeng..jeng...!

so, kalau korang lepak kat Lumut or area Manjung, bukan kat Pangkor je yang korang boleh lepak, on the way nak ke Manjung tu ada satu kedai sate kat area Bota, memang superb! Mr.Illiana stop masa on the way, beli 15 cucuk sebab saya memang dah sangat full, (gilosss pelik, kenapa sekarang dah tak boleh nak makan banyak-banyak macam zaman kat kampus dulu??) memang superb sate tu, tapi saya hanya mampu menikmati kenikmatan 4 cucuk sahaja, selebihnya dah selamat dalam perut Mr.Illiana.


cuba korang perhatikan gambar ni betul-betul, rasanya macam dah cerah sikit je saya ni..wakakaka! perasan sahaja wahai illiana! konklusinya lighting memang banyak membantu~!
tak guna jugak cerah time ni, minggu depan nak kena golap balik, sekolah nak buat games antara rumah sukan pulak! cehhh!!! berkilat lagi guaa!

aktiviti ni dah lama gilaaaa tak buat! mana taknya, sini bukan ada tempat nak karOk pun, kalau ye pun ade, saya memang tak dak geng nak buat show! ahahaha..

this two guys yang back up show saya malam tu~hohohoho

Fast Furious 5! bukan cerita midnight~!
hall penuh gilaaaa, konsentrasi Mr.Illiana terganggu dengan sorang pakcik ni yang memang banyak gilaaa point nak ajak sembang.. siap cakap pasal wayang kat CS JB lagi..
ye pakcik, saya tau memang wayang kat CS tu best sebab tu mahal kan pakcik kan?
okk, gambar ni ekslusif buat Ainil Asnida yang dok berharap nampak gambar saya ngan Mr.Illiana secara terang dan jelas~nah..sila tatap wahai sahabat! hehehe..

last but not least, thanx to JB Choc Heaven for this nice and very delicious choc ni..
sorry darling, just can get this for you, thanx for spending time with me, being my tukang bawak barang during my shopping hour, send me back to Gerik, thanx so much!

buat yang rasa entry ni sawan sket, sila cepat-cepat keluar, ehehehe.. tak dak idea la malam ni, just nak lepak-lepak je, nanti saya update something about kids okk~

sekian~babai
I could not ask for more

5 comments:

Cik Bucken said...

cupcake comel!!!!!!!

padle said...

best kan fast n furious 5 tu..aku tgk cite ni 2 kali tau...

Gayahspears said...

wah.. lame aku tak g karok :(

AmOy zEt said...

waaa,,,karaoke..suare mseti sedap nih~~jgn tinggal jadi cikgu da ler,,hihi~~

Illiana Hidayah said...

cik bucken : bukan cupcakes syg...chocs actually..

padle :yezzaa!! best...tapi bab tali yg tarik blk kebal tu cam tak logik sket..

gayahspears : jom2 karOk bebeh..

amoyzet : hahaha...mane de sedap...saje nk lepas tensen jek..ehheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...