Tuesday, February 8, 2011

Selamat Hari Lahir Buah Hati Dinda

awak~
masa awak baca entry ni..
saya mungkin dah ada dalam kelas dah..
tengah ngajar..hehe..
tak pun saya tengah termenung..
sebab saya tak dak line internet..
tapi takpala..
macam yang awak pernah kata..
ini adalah saat-saat yang saya tunggu..
memasuki alam kerjaya saya..

awak~
ingat tak..
dulu saya pernah kata..
tahun ni special buat saya..
sebab saya plan nak ada sama-sama ngan awak..
on this day..
tapi..
hasrat saya tak kesampaian..
saya cuma mampu doakan awak dari kejauhan..

awak~
terima kasih tau..
sebab kembalikan senyuman di wajah saya..
hulurkan tangan untuk saya masa saya jatuh..
saya ingat lagi..
masa mula-mula awak nak tekel saya..
saya kata "i simple ja"..
pastu awak balas "i pulak loving"
ye.. saya tau..
awak dah berjaya buktikan yang awak loving..

awak~
selamat hari jadi!
saya doakan awak sentiasa bahagia..
sentiasa tabah dan kuat..
sentiasa berada dalam lindunganNYA..
semoga awak berjaya dunia dan akhirat..
semoga awak dapat menjadi anak yang soleh buat mak dan ayah awak..
jugak semoga awak akan jadi milik saya yang abadi..

saya sayang awak.. :)





sekian~babai
I could not ask for more

3 comments:

Ainul Syariha said...

romantiknya cikgu yana nie... nway happy birthday la tok cik abang yana yer.. hehe...

padle said...

saya pon sayang awak juge..hehe

Illiana Hidayah said...

Ainul : opssss...mana ada...hahhaha..

padle : hahahha...makasih2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...