Wednesday, February 16, 2011

Orang Sambut Birthday Happy..Aku Sambut Birthday Meratap~

Assalamualaikum!

Hye semua!

Korang mesti pelik kan.. celah mana pulak la saya mengonline kan diri..

Dah tau kata dapat posting kat ceruk.. (taklah ceruk sangat, tapi ceruklah jugak…eh??)

Anyway, saya dah terminate berokband saya memandangkan saya pun tak berapa guna sangat bila saya kat tempat persembunyian ni..

Menghabiskan duit je membayar benda yang tak pakai kan.. dah la sekarang zaman sengkek.. well.. you know, gaji tak masuk lagi kan..

Maka..sudahlah era meluahkan perasaan sebab dapat tempat yang tak dak internet..sebabnya saya cakaplah 87juta kali pun, saya tetap di sini.. so REDHA!

Mood sekarang ialah SEDIH~

Sebabnya kena sambut birthday sorang-sorang.. teringat zaman-zaman kat kampus dulu, jiran sebelah saya Cik Lala mesti buat surprise and kami akan berkumpul 7 princess together sambil makan-makan, borak-borak.. wohaaa! Sumpah saya rindukan zaman study.. T_T

Then tahun ni kononnya nak celebrate sama-sama la dengan Mr.Illiana, tak dapat jugakkkk!

Hamekkk kau, tula berangan lebih-lebih lagi.. at last KESEORANGAN jugakkk!

Tak mau mencarut tak tentu hala, dah jadik cikgu ayat kenalah behave kan..

So, Happy Birthday Cikgu Illiana..

Kuatkan hati cekalkan semangat..

Teruskan perjuangan dan jangan mudah mengalah..~

Saya tak mengharapkan lebih on my birthday, cukuplah Allah permudahkan segala urusan saya, pelihara keluarga saya dan insan-insan yang saya sayang, yang banyak membantu saya hingga ke saat ini..

Saya mahu jadi lebih kuat, dan kuat dan kuat~

Kenapa perlu menangis????? Sumpah saya tengah menangis! T_T

p/s : jadual pack minggu ni, friendly netball, kursus reff netball, pengiring team handball.. takpe, minggu ni kasi can kat korang amik masa Cikgu Illiana, minggu depan tolonglah bagi Cikgu Illiana pulang, kalau tak dia akan PUTUS FIUS. Sekian.

Sekian~babai

I could not ask for more

2 comments:

padle said...

alala...kalo nk clbrate bday,xsmstinye nk kne smbut on da exact date...byk mase lg..chill suda

KasturiMas said...

kak yana....sowy tw..lmbt wish...
pe2 pon slamat ri jadi..
hope truz berjya lam idop...aminnn....
slamat mengajar...
mie alwayz doakn kak yana..
sgt merinduimu.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...