Saturday, January 15, 2011

Tag : 25 Random Things, Facts, Habits or Goals About Me

Assalamualaikum!
Selamat berwiken diucapkan kepada semua..
Saya kena tag oleh Ila Aqilah , tapi yang tengah wonder ni, kena cakap omputih ke sayang? Hehehe..

Okkk.. instruction is :
"Once you have been tagged, you are supposed to write a note , with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated"


  1. Saya bakal cikgu! Specialist in Physical Education, tapi sekarang saya tengah jobless, surat yang ditunggu masih tak kunjung tiba~ohhh! Pity me~ T_T
  2. Penggemar coklat no 1 di donia~boleh meroyan kalau tak dapat coklat.. muahahha
  3. Peminat Angelina Jolie – sebab dia cantik, penuh sifat keibuan, tinggi sifat empati dan simpati
  4. Like reading~genre novel of cos lah thriller
  5. Sometimes, tak boleh nak kawal perasaan marah, bila dah habis rasa marah, menyesal nak mamposss!
  6. Angan-angan yang tinggi menjulang nak pakai kereta Honda Jazz, tapi tak taulah akan terlaksana ke tak
  7. Dari kecik sampai ke besar, cita-cita CIKGU tak pernah ada dalam list, tapi sekarang I LOVE TEACHING
  8. Pernah merajuk dengan umi bila tau bakal dapat adik kecik (dah dapat dah sekarang) ~so childish kan?
  9. Benci pengkhianat cinta yang suci (tak kira pengkhianat tu laki ke pompuan) kerana cinta suci itu tak boleh dicemari
  10. Suka gilaaa dengan blogger yang bernama Diana Ishak
  11. Bila tengok kawan-kawan dah naik pelamin, seringkali tertanya-tanya “bila turn aku” ~ohhh! Mula meroyan
  12. Tak boleh hidup kalau tak dak internet
  13. Mahu blackberry, tapi duit tak dak~hohoho
  14. Selalu terfikir macam mana nak kasi up nuffnang (padahal seni berblogging tak dak~wakakakak)
  15. Simple dalam berpakaian – janji selesa (pernah pakai kain batik je jalan-jalan kat pasar malam~hohoho)
  16. Benci penipu abah umi saya sampai mengaku hak umi abah tu hak dia (wadehelll)
  17. Suka buli adik izzah sampai dia menangis (so that dia boleh terus tido~muaaahhahaha)
  18. Suka warna putih – Nampak sangat pure
  19. Tak boleh tidur kalau tak peluk bantal (sekarang dah ada bebear)
  20. Kalau lepas tengok cerita hantu mesti takut nak tidur (terpaksa pasang lampu dan letak bantal atas muka)
  21. Pernah rasa sakit kerana disakiti
  22. Susah nak memaafkan apatah lagi melupakan (tapi saya tau memaafkan ni perkara yang mulia)
  23. Hati ini telah dimiliki (sila nyanyi macam lagu Kris Dayanti~muehehehe)
  24. Tengah fikir macam mana nak disiplinkan diri jogging tiap-tiap pagi (badan dah naik ni wehhh)
  25. qilah banyaknya 25.. hoohohoho


maka..insan-insan yang saya nak tag ialah


adehhh~tak larat dah nak mengetag~ada sesiapa yang berminat..jomlah ye joinnnn~

sekian~babai
I could not ask for more

9 comments:

Kaki Bongkar said...

Terima kasih untuk tag itu. Nanti KB cuba tag anda semula.

iamzulfadli said...

gua pun mau blacberry bai! ihiks

Ila Aqilah said...

haha..kak yana, ada potensi ke berat bdn dah naik? ekeke
thanx eh buat tag ni =)

Mr. TN_SkY said...

aahah..25 perkara menarik? penat kan nk menulis? hehehe:p

Illiana Hidayah said...

Kaki Bongkar : sama2..:)

iamzulfadli : hohoho..tapi gua xtau bila bley angkat ni der....muehehhe

IlaAqilah : potensi tetap ade, sebab duk umah jek ni..hohoho

Cik Bucken said...

thanx yana..cik bucken nih busy ngan hal2 duniawi...ngan lappy probs...then internet pon semput2 cap ibu dan anak..tekanan tol nk tggu loading page..thank u ye..slamat berjogging!:p

Illiana Hidayah said...

Mr.TN_sky : hohoho..memang penat.. bila dah habes tulis, tiba2 rasa banyak pulak benda yang nak ditulis...heehhehe

cik bucken : my pleasure cik bucken, xpe2..at least masa cik bucken terisi dgn aktiviti yg berpekdah..hehehhe..caiyok cik bucken!

padle said...

thnx sbb tag aku weh..
tp aku da buat tag ni ar..

http://fadhlisipadle.blogspot.com/2010/11/tagged-by-quiyyum.html

nyway,kalo aku rase nak buat lagi,aku buat k!

Mr. TN_SkY said...

ahahaha..tue la psl..time nk menulis.trsekat2 je idea..dah abes tulis..aduii, mcm air idea dtg ahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...