Friday, January 21, 2011

MIRROR OH MIRROR

Assalamualaikum!
Hye semua~
mood nak join contest.. maka, sila review syarat-syarat contest di bawah ini :)

  1. follow blog penganjur, sila click SINI untuk ke blog penganjur
  2. LIKE blog fan page penganjur (ada kat side bar blog beliau)
  3. buat entry dan linkkan ke blog penganjur
  4. copy banner dan letak dalam entry
  5. letak tajuk entry "MIRROR OH MIRROR"
  6. gambar kena seorang diri, jangan berdua, bertiga atau bersepuluh
  7. sekeping je gambar yang dibenarkan bagi mengelakkan kesukaran pilih pemenang
  8. nyatakan pandangan korang tentang blog penganjur
  9. tag sorang kawan korang
  10. tarikh tutup : 31 JANUARI 2011





ini banner contest

review pandangan saya mengenai blog penganjur : ~
header blog yang comel, susunan pun kemas and the most important is PINK itu memang melambangkan gegurl :)

maka, ini gambar yang dipertaruhkan~ hohoho





insan yang bertuah yang mahu saya tag ialah Qilah

selamat join contest~ :)

Sekian~babai
I could not ask for more

5 comments:

Ila Aqilah said...

kak yana thanx! haha
qilah tak banyak gambar depan cermin
kalo jumpe qilah join ok?

Anonymous said...

cantik gambar mirror awk..

mr.sum1

Illiana Hidayah said...

Ila Aqilah : welkem dearie :)

mr.sum1 : saya dah gemokk kan? adehhh!

Siti Wardah said...

thx sudi joinnn =)
goodluck taww ;D

Illiana Hidayah said...

siti wardah : thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...