Saturday, January 29, 2011

Letak Gambar Family untuk Pengubat Rindu dalam Frame Hadiah Sukasuki Main2~

Assalamualaikum!
Hye semua!
itu hari kan, saya ada join lucky draw yang sukasukimain2 anjurkan.. inilah keputusannya : ~



gambar diciplak dari blog sukasukimain2
even gambar ni terbalik, tapi memang jelas lagi terang, tak payah nak bersuluh lagi, memang itulah nama saya ILLIANA HIDAYAH!!! yeayyy!!! 1st time okkk bertuah dalam contest and luck draw ni..syukur alamdulillah :)

so, tadi abang posmen datang hantar parcel tersebut.. jeng..jeng...jeng..


abah pun eksaited nak tau sapa yang hantar hadiah kat anak dara beliau.. hohohoho..
bila dah dapat, maka saya pun bukak lah dengan berhati-hati, hehehe.. dan inilah dia...


opppsss! ada selapis lagi ye.. bawak bersabar ye semua~

okkk... ini dia..~ hadiah yang dikirimkan..
thanx ya k.Et.. present dah selamat sampaiiii.. boleh letak gambar family and bawak ke perak sebagai pengubat rindu kat family.. (owwhhhh..tiba2 mode tacing pulakkkk)

disebabkan minggu lepas sangat huru hara, maka malam ni nak membalas jejak-jejak blogger yang dah melawat Illiana Hidayah punya blog.. here i come kawan-kawan :)

sekian~babai
I could not ask for more

14 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

wahh tahniah tahniaahh... salam kenal yekk. me pun salah sorang pemenang tuh. jumaat lepas dah dapat resit pos laju lom sempat gi ambik lagi.

Illiana Hidayah said...

izan : hehhee..tq akak~akak pun sama..tahniah~ :)

APAN said...

oh...menang ke?ok r tu...
lucky draw lak tu...
aku mmg payah nak dpt lucky draw ni...
mmg lucky la ko...
haha...

Illiana Hidayah said...

apan : dude, ni 1st time aku kot....ahahha..join macam2, tapi br menang...ahahah..br lucky aaa kirenye aku..muahahha

eT said...

Alhamdulillah dah sampai...hehe
hope suka ngan hadiah yg xseberapa tuh.. :)

Mr. TN_SkY said...

Hee..COngrats lorr..xpe2..pengubat rindu untuk family la tuu kan? hehe =_=

aa thanks ye drop komen..neway xpe..lau lme sgt kamu xlwt SkY..SkY dtg sini ketuk pintu taw! ahaha

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

anisyud_01 said...

waa!!bestnyee!

ReDPRiNCeSs said...

wahh congrat yana...lucky betul dekat2 nk posting ni...hehe

Abu Luqman said...

salam,ziarah pagi sini..tahniah..hidayah..muah

a big girl. . . . . said...

tahniah3.....
mst keluarga excited..
kan?kan?kan?

shera haifa said...

wahh bstye dpt adiah..tahniah

Ila Aqilah said...

kak yana tahniah =)
qilah tak pernah bertuah tau bab2 cm ni..isk

Illiana Hidayah said...

k.et : suka sgt!! nice one..thanx ye akak~

sky : thanx sky~keep blogging ye..nnt kite singgah ek..hehee

anisyud : hehe..best!

Red : ni 1st time okkk aku berjaya..hahahha

Abu Luqman : hehehe...thanx ;)

a big girl : keluarga eksaited + beerat hati gak..hohoho

shera haifa : tq!

Ila Aqilah : heheh..selalulah blogwalking..mesti dpt join ;)

Mr. TN_SkY said...

InsyaALLAH..jika SkY dipanjangkan Umur..:-D hehe =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...