Wednesday, January 19, 2011

GIVEAWAY NUR SHOP

Assalamualaikum!
lagi sekali entry pasal GA~


syarat GA~

  1. wajib jadi followers penganjur, sila click SINI untuk ke blog penganjur
  2. add kat link penganjur kat list blog korang
  3. banner GA pun sila letak kat side bar korang
  4. buat 1 entry pasal "GIVEAWAY NUR SHOP"
  5. jangan lupa pastekan link korang kat entry penganjur
  6. tarikh tutup ialah 30 JANUARI 2011

jom join semua!

sekian~babai
I could not ask for more

7 comments:

fyna said...

mcm teringin nak join lah! hehe

Illiana Hidayah said...

fyna : jom2...join ramai2..mana tau ada rezeki kan..hehehhe

Abu Luqman said...

maaf..saya jenis segan nak ..masuk kontes..sebuk sedia

Illiana Hidayah said...

Abu Luqman : xpa..saya pun suka2 je masuk, biasalah tengah jobless kan..heheheh

Firdaus Kasim said...

saya vote awk!! tp mcmana nk vote ekh? hehe

Illiana Hidayah said...

Firdaus : hehhe..yg ni tak payah vote..ni tuan blog yang anjurkan yg akan buat cabutan sendiri..btw, thanx ek awak.. :)

alisha said...

good luck ! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...