Tuesday, January 18, 2011

Betch Pertama PISMP IPG Dijangka Mendapat Penempatan Pada 7 Februari 2011

Assalamualaikum!
hye semua!
sape nak belajar bahasa cina angkat tangan!
hehehehe..
meh kita baca petikan bahasa cina ni meh~


(credit to En.Zairi~)

sebelum ni saya kan pernah buat entry pasal kami betch pertama PISMP dari Institut Pendidikan Guru Malaysia yang lambat posting kan, so mulai dari saat bermulanya sekolah, memang saya dah hopeless dah pasal posting memosting ni..
tapi tadi bila bukak fesbuk, ada pulak gambar ni kat lec saya, maka saya pun mencilok agar boleh disharekan kat sini..
tak paham?
meh nak translate!
kau jangan nak pandang rendah ek? memanglah cikgu Illiana ni specialist in Physical Education, tapi cikgu Illiana boleh berbahasa Mandrin tauuuu~ (tunggu di satu masa saya update pulak pasal background education saya..hohohohoh)

berita ni from Nanyang Siang Pau yang melaporkan bahawasanya pihak yang terlibat (of coz lah geng MQA, JPA, KPM segala) akan mesyuarat pada 24 Januari berkenaan dengan akreditasi, dan masalah akreditasi ni dijangka makan masa 14hari waktu bekerja untuk diselesaikan, so, paling awal posting dijangka selepas tahun baru cina iaitu 7 Februari 2011..

syok ke??
entahlah..series cakap saya dah tak rasa eksaited macam mula-mula dulu dah..
kepada rakan-rakan seangkatan yang still menanti macam saya, janganlah letak harapan yang terlalu tinggi ye, takut nanti ada yang frust menonggeng~
tapi kalau benar bagai dikata Alhamdulillah...bolehlah hulur kat umi abah and adik-adik pulak lepas ni..

p/s : kalau posting 7/2/2011, lagi beberapa hari cikgu Illiana cukup 24tahun!

*get well soon Mr.Illiana

sekian~babai
I could not ask for more

4 comments:

Anonymous said...

nk posting dah?nnt boleh lah blanja sy mkn kn..?heee..

mr.sum1

Illiana Hidayah said...

mr.sum1 : blm konfem pun lagi...tak mau mengharap lagik dahhh...takut kecewa..

pak long said...

nak belajar bahasa mendrin...

nisa fadzil said...

hurm sama la dah penat dah dengaq rumors pasai posting ni..tapi kalau posting 7 Feb alhamdulillah la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...