Thursday, December 2, 2010

Sesekali Jadi Budak-budak Best Jugak Kan?

Assalamualaikum! hye semua!
hujan renyai-renyai menyebabkan kesukaran saya nak update blog.. haishhh... sungguh mencabar sekeping hati agar bersabar! maka mestilah bersabar kan.?

dalam keadaan yang tak berapa nak sihat ni, lidah sangat mengidam nak makan fasfud! mak aihhhhh! itulah padahnya kalau kat jb dekat dengan restoran fasfud, tak dak istilah mengidam, sebab asal ngidam je, terus start motor heading to the nearest fasfud restoran and makan sampai puas! dah balik kampung memang lambat la kan nak dapat makan.. hamekkk! padan muka!

maka sebagai satu langkah nak relaxkan minda yang meronta-ronta nak makan fasfud, inilah yang saya lakukan..
*

*

*

*

*


main game "Burger Shop"! hahaha... macam kanak-kanak rebena kan.? dalam game ni sayalah empunya kedai ni.. muahahha... customer yang rambut kerinting tu bapakkkk cerewetnya.. lambat sket ready kan meals yang dia order terus buat muka bengis.. haish! yang customer pakai topi koboi tu pulak tak padan dengan pompuan, makan punyala besaaarrr berger.. hahahha..

sometimes its fun to be kids!

cepatlah sampai minggu depan, cepatlah duit claim dengan duit MARA masuk.. saya ngidam ni..

sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...