Wednesday, December 29, 2010

sakinhani giveaway

Assalamualaikum!
Selamat hari rabu semua!
hari ni masa tengah berblogwalking kat Geng Blogger , saya ternampak lah satu giveaway yang sakinhani anjurkan.. maka, keputusan dibuat ialah JOIN!

so, syarat-syarat nak join Giveaway ni ialah seperti berikut ye :
  • korang ada blog korang sendiri, and korang is malaysian..
  • follow blog sakinhani
  • buat entry yang bertajuk "sakinhani giveaway"
  • copy banner, letak kat entry and kat sidebar korang
  • tag 3 orang blogger untuk join giveaway ni..
  • tinggalkan link korang kat blog penganjur ye..
  • 3 orang blogger bertuah akan dipilih melalui random.org

maka......




ini banner giveaway

hadiah untuk blogger bertuah 1

hadiah untuk blogger bertuah 2

hadiah untuk blogger bertuah 3 (semua gambar dari blog sakinhani ya)

dan insan-insan yang bertuah yang akan saya tag ialah


oh yaa.. tatrikh tutup ialah 15 JANUARI 2011.. selamat bergiveaway!
thank you to sakinhani atas kesudian bukak giveaway ni ya.. semoga saya bakal bertuah..aminnn.. :)

sekian~babai
I could not ask for more

7 comments:

starsyeea said...

wohhooo...trimas yang!!! bakal dilangsaikan asap :)

KiN said...

kin dah terjah sini!gud luck!:)

cryclown said...

wall bru siot:P

IllianaHidayah said...

starsyeea : ok dear..my pleasure :)

KiN : tq KiN..moga ada sinar bertuah di situ..hehehe

cryclown : buruk x? hahaha

hans said...

good luck

P/S : Tolong Vote Saya Sebab Saya Nak Menang Buku Nih! (^_^)Y

afraliza said...

cantek tgk org pkai shawl..

IllianaHidayah said...

hans : tq dude.. :)

afraliza : tula..cantik, tapi i xpandai sgt pakai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...