Thursday, December 16, 2010

Novelis Thriller No1 Malaysia di Alor Setar

hye semua!
perasaan berbunga-bunga chenta! tak sabaq!
dah lama sangat dah tunggu peluang ni!
yeayyy!!!

ape korang ingat saya nk berdatingkah???
ternyata tembakan korang tak tepat langsung!
hehhehe...
saya mau jumpa penulis idola saya~~ Ramlee Awang Murshid!

then kebetulan dapat pulak offer untuk jadi wakil RAM kat alor setar.. ohh yeaaayyy!!!
hai senangnya dalam hati..hehehe...

so..korang yang ada di area utara, come and join us on 18th and 19th of Disember 2010 at City Plaza.. apa-apa info korang boleh dapatkan kat KELABRAM


from www.kelabram.com

jom! dapatkan Rayyan Fantasi di sebelah utara pulakkk~~

sekian~babai
I could not ask for more

3 comments:

Ila Aqilah said...

best la kak yana!
huhu..suh diorang turun selatan plak..hehe

cryclown said...

asal aku tak de..aku pun pnulis gak:P

IllianaHidayah said...

Ila Aqilah : hehehe... nanti ila check la slalu kat RAMFC, abg RAM memang slalu tour kalau de keluar novel baru :)

cryclown : kan kita dah wat sesi aritu kat somban..lupo eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...