Friday, December 3, 2010

My 1st GiveAway in 2011

malam! terasa bosan melanda.. lalu berjalan-jalan menjengah rakan-rakan blogger yang lain, singgah kat page cik hafidzah, and ada GA!!! oh yeayyy!!! mari joinnnn!!!!

syarat-syarat yang termaktub ialah :

  1. korang kena jadik followers cik hafidzah kita ni.. " click sini untuk ke blog beliau
  2. buat tajuk entry korang "My 1st GiveAway in 2011"
  3. kemudian letakkkan banner GA ni kat side bar korang- mudah korang nak tau perkembangan lanjut..
  4. silalah tag sekurang-kurangnya 3 rerakan korang..
  5. tarikh tutup 26 FEBRUARI 2011 (kalau beliau nak tutp awal adalah terpulang kepada beliau ye..)

itu sajaaa... maka, insan-insan yang saya nak tag ialah


selamat berGA ye kawan-kawan.. :)

sekian~babai
I could not ask for more

8 comments:

hafidzah hafidz said...

okai awak! syarat okai..cun..heee..btw, suka header! lawa..weeee~

IllianaHidayah said...

tq cik hafidzah..
header lawa?? wahhh...hehehe... trimas2..

Cik Bucken said...

hehehe...cik bucken takde baju tradisional..^_^"

IllianaHidayah said...

Cik Bucken : xpayah baju tradisional la syg... wat je cam cik yana buat ni...

NICK IRFAN said...

Giveaway ni apa?

IllianaHidayah said...

Nick Irfan : Give Away ni servinier yg tuan blog nak kasi pada geng blogger yg bertuah.... :)

soffya cik bulan said...

gud luck!
dear, jom join GA kite ni jugak... best tau, mana tahu ada luck nk mng tudung rozita che wan pilihan sndiri yg comel tu..
http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html

IllianaHidayah said...

soffya : thanx dear..karang i dtg terjah u ek.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...