Friday, December 24, 2010

Ini Entry Jiwang ~ Untuk Sang Nelayan Tegar

Assalamualaikum!
selamat malam semua!
24th Disember 2010!
lebih kurang seminggu lagi 2010 akan melabuhkan tirainya..
maka, ada hamba Allah yang terpaksa pulang ke kampus untuk kembali berjuang menjadi nelayan tegar! eh? saya kapel dengan nelayankah???
takpa..nelayan pun nelayanlah, janji dapat rezeki halal..
muahahha.. tiba-tiba mode nak tacing pulakk kann..!

straight to the point..
buat jantung hati dinda, sila berangkat pulang dengan hati-hati ye..
selamat menempuh alam yang serba mencabar sebagai nelayan moden..(muahahhaha)
teruskan perjuangan, jangan mudah mengalah..
dinda senantiasa mendoakan kejayaan kanda..
kenang dinda dalam doamu kanda.. (okkk! terlebih sudaaahhh)


kau nak jugak ke gambar ni?
google je okkk.. konfem adaaa..
gambar ni tangan takleh cantum lagi sebab belum nikah lagi..

maka....
sila tekun berusaha demi mencapai cita-cita ye..
pastu baru boleh tengok gambar ni...


gambar graduate ni pon dari google..
edit sket je letak gambar sang nelayan dan isteri, eh! dan buah hati..

bila kita 2 2 dah pegang scroll tu bolehlah kita pegang tangan erat-erat, tak payah lepas pun tak pa kan3x? hehhehe...
hun, actually i nak buat poem kat u, tapi i tak dak idea sebab i terasa sangat bersalah dengan kejadian hari tu even u sangat memahami situasi tu.. i am really sorry ya.. T_T
nanti kita celebrate sempena thermo tu okkk..~baik-baik jalan..eh bukan jalan, baik-baik bawak moto, kalau ngantuk berhenti rehat..
okkk2...membebel sudahhh... lebiu much!

sekian~babai
I could not as for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...