Saturday, December 11, 2010

HIJAB CONTEST and giveaway by SOFFYA ESHOPE!

hye semua!
mahu join GA terbaru tak?
saya dapat invitation dari Soffya Cik Bulan untuk join GA beliau.. hadiah menarik tauuuu~.. maka keputusan yang telah diambil ialah JOIN!


syarat-syarat GA : ~
  1. sila buat entry pasal HIJAB CONTEST DAN GIVEAWAY BY SOFFYA ESHOPE
  2. letakkan banner GA yang atas ni kat entry and side bar.. mudahkan korang follow the latest info
  3. tag 3 orang kawan korang and PASTIKAN MEREKA TAHU yang mereka dah ditag
  4. tarikh tutup ialah 31 DISEMBER 2010 (ada masa lagi ni.. jangan lambat)
  5. pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan bertuah.. (doa banyak-banyak supaya sentiasa bertuah..hehehe...) dan juga coretan yang menarik hati Cik Bulan
  6. hadiah akan bergantung kepada kehangatan sambutan GA ni, maka marilah ramai-ramai menghangatkan GA tau :D
  7. bila dah siap, pastekan link korang kat kotak komen Cik Bulan
  8. hadiah yang dah disediakan oleh Cik Bulan mungkin tudung ERIESYA atau tudung CURLY ALA ROZITA CHE WAN + PIN/CLIP SHAWL yang cumel-cumel belaka, kalau yang menang tu guys, mungkin PERFUME?? hehehe.. menarik!
  9. maka, insan yang bertuah saya nak tag ialah

actually, Cik Bulan ada buat contest kat facebook yang macam hantar gambar and "like" tu, tapi dah sampai due date dah, tapi beliau masih bermurah hati nak buat GA, maka terima kasih daun keladi diucapkan.. heeee...

so, kepada yang kena tag, selamat join GA, dan kepada Cik Bulan thank you so much sebab invite saya join GA ni, harap-harap saya boleh menang, teringin sangat nak pakai shawl cantik beserta dengan pin.. :)

sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...