Friday, December 3, 2010

Ceritera Baby Sitter

bila kat rumah ada kanak-kanak kecik, memang setiap masa la kena melayan.. lappy kesayangan saya ni boleh dikatakan selalu je emergency shut down, sebab sang kenit ni tanpa ada perasaan terus tarik adapter lappy saya.. ayoyo! nak marah pun tak boleh kan.. sebab dah nama pun sang kenit..

petang-petang pulak kena bawak dia jalan-jalan depan rumah.. senaman la kononnya.. kalau time hujan, memang menjeritla jawabnya.. kena pulak plan aktiviti lain nak bagi dia happy.. kalau tak mau bebai satu rumah.. haishhh.. adik kakak ni...


~muka berpeluh lepas bersukan... (bila suruh sengih..ni jadiknya..)

~berlatih berjalan bersama kakak! (dan lagi tengok kamera)

ahaaaa... yang ni tak dak kena mengena... ni dia dah sengih lepas kena marah dengan kakak.. garang jugak kakak ni eh...muahhaha...tapi lepas dah pujuk segala.. dia dah boleh sengih macam ni..! comel kan?? hehehe...

sayang adik kakak!

p/s : hari ni asyik merap + bebai sebab demam - nak tumbuh gigi! get well soon my dear izzah!

sekian~babai
I could not ask for more

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...