Saturday, November 6, 2010

A Journey With Love

a journey to venice!
i really had a gud time there..
and still miss the moments there...

apakah venice???
venice ni bukanlah yang ada kat italy tu...
venice ni nama one of taman perumahan yang ada kat sri manjung.. memandangkan wajah kesayangan hamba stay kat situ, so hamba berpeluanglah berjalan-jalan kat area venice.. best okkk! perumahan yang sangat terancang..! kalau kita tengok taman perumahan yang biasa, pattern rumah semua sama kan? kalau perumahan tu ada 8 rows, kelapan-lapan rows tu sama ja pattern.. tapi kat venice ni row by row ada design pattern yang berlainan.. sangat cantik! ada sebuah rumah tu macam english style, fences warna putih... aiyakkkk! dahlah saya sangat terpukau dengan warna putih kan... so.. racauan mula dibuat untuk memancing Mr.Illiana..
saya : nak duduk venice!
Mr.Illiana : rm700 per month..
saya : alamak!!!


hahaha.. hamekkk kau! nak sangat duk venice kan... kalau betul la dapat gaji spm je tahun depan, memang tak merasa la venice kan.. eh... posting sri manjungkah wahai cikgu illiana?? muehehhe...

i really had a gud time here.. and i wish to be there again.. with him..



~muka baru sampai...


~ he's the one who always make me smile : teluk senangin

~terapi di pantai : BEST


~taman paya bakau.. depan venice



~ lumut waterfront : dolphin kami :)
million thanx to elly yang teman carik bus from medan gopeng ke medan kidd..amik pulak kat jj.. apa pun..tahniah elly sebab berjaya drive dengan baik.. :)
untuk wajah kesayangan hamba : thanx hun for the great moments, for the surprise, i really enjoyed every moment there beside you..study elok-elok, semoga kejayaan sentiasa menjadi milikmu..
sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

Miss Aizamia said...

best nyer.. jeles!!!

IllianaHidayah said...

rilek2...nnt kan jang nak datang gak kan? hehehhe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...