Sunday, October 3, 2010

VIP PJ NITE 2010

pj day!
treasure hunt!
check point demand gilaaaa bakbik!
kena maki pun free!
badan sakit-sakit!
kaki lenguh-lenguh!
kasut adidas kotor masuk dalam paya!
jalan dalam hujan!
orientering macam orientasi kecergasan!

..............

pj night!
glamourous!
farewell party!
tapi kami tak touching!
kami cuma happy!
bakal meninggalkan IPTI!

..............

okkk..itulah serba sedikit gambaran hari PJ DAY yang dianjurkan oleh adik-adik junior saya kat kampus.. kesuntukan masa untuk mengupdate secara terperinci.. muehehe... kalau nak tengok lebih banyak gambar, sila ke Pj Nite dan jugak Pj Nite 2010 hehehhe... kat sini hanyalah sebilangan gambar kami di red carpet.. bersama pasangan masing-masing~lalalallala

~tak pandai nak bergaya glamourous..


~ khairul hamidy & illiana hidayah

~ mazran & ahla wardah (princess of the night)

~ khairul fadhli & adila amran

~ mohd rizduan & zam zanizah

~ bergerak secara solo : Fairoz Fadzil

~ afifi & zakwan yang injured

~ shazwan & elly yuzreeza

~ pasangan paling hot : Fusani & Afidah

~ ali hanafiah & nurhidayah
nanti saya update lagi..
sekian~babai
I could not ask for more

4 comments:

ReDPRiNCeSs said...

penat berpj day...dah tak larat sangat nak berpj nite...huhu...thanks for gegambar aku ek...terpaksa menumpang kamera orang sebab kamera henpon murah aku tak canggih...hihihi

cryclown said...

da mcm nak nk g angerah bntg popular lak:p

Athalia Abdul Ghapar @ kawat berduri said...

gempak!!!! hehehehhehe

illianahidayah said...

Red : tau xpe...tp ok la sebab kita masih sempat bermake up...muehehehe...

cryclown : ahahha.. aku utk kategori ape ek..??

atha : terbaekkkk!!! hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...