Monday, October 11, 2010

Rayuan Dari Hamba

Ya Allah..
benar janjiMU..
ujian yang Kau timpakan..
sebagai satu cara didikan buat hambaMU..
juga untuk mendidik kesabaran, kekuatan dalam diri hambaMU..

macam nak menangis bila dapat tahu abah ke METRO untuk buat rawatan bila abah mengadu sakit dada.. selalu abah hanya akan check up di hospital kerajaan.. mahu ditoreh tak berdarah jugak saya dibuatnya..

juga terkejut bila anak buah Mr.Illiana yang baru lahir warded sebab ada infection.. kesian baby comel tu, tak tau macam mana nak express kan kesakitan, kelaparan, hanya mampu menangis.. kesian jugak mama dan papa baby, mesti tidur tak lena, makan tak kenyang risaukan anak sulong mereka..

one of blogger yang saya admire warded sebab ada masalah dengan kehamilan beliau.. baby beliau masih lagi tak cukup bulan, tapi doc dah bagitau macam-macam kemungkinan kepada beliau..

Ya Allah..
Sesungguhnya Kau lebih mengerti segala yang tersurat dan tersirat..
Dengan serendah-rendah hati..
Aku mohon..
Kau berikanlah yang terbaik untuk kami..
kerana kami hanya berpaut pada limpahan rahmatMU..

abah : jaga diri baik-baik.. yana sayang abah.. sebab yana hanya ada abah sorang saja..
baby girl : be strong ya sweetie, u have to get well soon, mommy and daddy always waiting for you..
k.D : semoga segalanya selamat ye kak..

sekian~babai
I could not ask for more

2 comments:

ReDPRiNCeSs said...

smoga abah ko ok...begitu juga dengan baby dan kak D....

IllianaHidayah said...

thanx ek elly...
finally ko dah blh komen kan..
sbb aku tukar setting...
eh salah..aku terpaksa tukar setting...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...