Sunday, October 17, 2010

Cuti-cuti Cinta by Ahmad Idham

bilakah cuti deepavali akan menjelma?
sila menjelma dengan pantas..
sebab hatiku sudah tak betah di jb..
minda yang serabut perlu ditenangkan..

saya nak bagi 1 situasi kat korang...bayangkan.......
dalam keadaan yang kepala hotak yang serabut.. korang pun melarikan diri untuk mencari ketenangan.. then bila sampai kat tempat yang korang dah decide untuk stay dan bertenang.. korang trap pulak dengan mamat yang macam gila-gila sempoi gitu kat satu pulau! korang rasa akan ada bunga-bunga cinta tak dalam hati korang??

hehehhe... boleh masuk novel tak imaginasi ni.????
tak boleh okkkk... sebab ini adalah cerita Ahmad Idham yang bakal ditayangkan 21 Oktober nanti.. dalam cerita ni ada Nora Danish a.k.a puteri yang hottt tu, Farid Kamil, Zaibo dan lain-lain.. genre comedy romantic.. cepat2! ajak hubby, fiance and boyfie korang tengok! hahahah


~ credit to google.com

nak ajak Mr.Illiana tengok la movie ni...tapi.... sempatkah????
hun! kalau kita xdan tengok cita ni, kita jadik model photoshoot ja la eh...? muahahhaha....
ok2...dah2... saya nak sambung kerja yang masih belum siap.. esok nak submit final draf pada supervisor saya.. pray for me ya..!
oh ya..lagi 1..before saya join camping nanti, saya akan buat entry untuk peminat no 1 saya yang bernama "pegang2" wakkakaka... kelakar kan nama dia..? takut nanti dia rindu entry from analizzamani.. hahahha... ini pesanan untuk silent reader i yang bernama "pegang2".. i really appreciate u sebab u sudi bertahan dengan entry2 i yang tak seberapa ni.. thank you so much ya "pegang2".. i leviu~ heheh

sekian~babai
I could not ask for more

6 comments:

ReDPRiNCeSs said...

wah...bercuti2 cinta la ko cuti deepavali nanti ek...da la kt lumut...mesti best kan...;)

IllianaHidayah said...

hehehe..mcm tu la nampak gayanya...
tak sabar dah ni...
blh berehat...yeay! time kasih sebab ko sudi pelawa aku...hehehhe

Tomato Gurl's Life said...

cam best je cerita ni..huhu

nyOng.is.me said...

tpi citer ahmad idham skeptikal la... x mcm 9 september (pierre andre) ker?
mm.. tgk jelah nnt

Miss Aizamia said...

nak ikut yana cuti2 cinta..
sbb lau nak ikut farid kami ngan nora danish mst xboleh da.. hehe

IllianaHidayah said...

tomato gurl's life : sama-sama kita nantikan eh...

nyOng.is.me : 9sept tu xbest sebab aku xsuke heroin die..ni aku cam eksaited sebab nora danish... wakakak...

aizamia : alamak! nak ikut yana?? tlg jdi fotografer..mau? hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...