Saturday, October 23, 2010

Bila Hati Bergaduh dan Meracau..

ILLIANA HIDAYAH : ohhh... FRUST! rezeki masih tak menyebelahi skuad kesayangan saya..melepaslah nampak gayanya nak berkampung di Bukit Jalil..haish!

sang putih : xpala yana.. 1hb tu kan ada paper..hikmahnya supaya hang boleh fokus kat final exam.. penat nanti nak ligan balik jb lepas game..

sang hitam : tu la.. kalau kedah p final, boleh la dating skali harung kan? kan? kan?

sang putih : la... tapi ni kan last final hang kat sini.. cuba fokus dulu, pasni nak dating sampai lebam dating la...

sang hitam : tapi bukan selalu boleh p bukit jalil..

sang putih : ala.. bukit jalil tu tak lari pun.. musim depan ada lagi.. final exam kalau musim depan means repeat la kan.. nak ka???

ILLIANA HIDAYAH : daaahhh.. sudaaaahhh.. jangan bingit-bingit.. mari buat research.. esok nak binding segala.. jangan kena maki pulak pasni...


sekian~babai
I could not ask for more

1 comment:

IllianaHidayah said...

anonymous : thanx atas nasihat tu ek.. xpe.. aku tau manage duit aku sndiri... sebab prinsip aku biar nampak selekeh, janji tak mati dalam berhutang.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...