Tuesday, October 26, 2010

2x terbalik.. (special dedicate to 7 princess of troy)

korang pernah tengok atau terlibat atau mengalami sendiri tak satu situasi di mana korang buat 2x benda tersalah such as 2x pakai baju terbalik, 2x tertukar ubat gigi dengan pencuci muka atau 2x pakai tudung terbalik??? muahahaha...
tapi takpe la kan, banyak kemungkinan yang perlu kita timbangkan sebelum kita gelak okk.. even saya tersangatlah tak tahan bila dah nampak situasi 2x terbalik.. muahahha.. (okkk...gelak lagik...)

ini kisah mangsa la eh, collapse selepas mengalami tekanan yang maha dasyat di bilik seminar yang sangat "panas".. then tengah sibuk bergosip, mangsa collapse sambil tersenyum.. saya dan pembantu-pembantu mula yang lain mulanya rilek, tapi bila dah ada yang jerit "ini betul2 la.." okk...start kelam kabut.. baringkan! longgarkan segala yang menyesakkan nafas mangsa, bagi pengudaraan (bukan cpr okkk) dan lain-lain.. then situasi mula mampu dikawal setelah salah seorang pembantu mula yang bernama zam membuat lawak.. (okkk...tak payah tau apa lawaknya...).. saya? saya berjaya menyelamatkan jam tangan mangsa berjenama polo! yeay! muahahahah...

setelah situasi semakin ok, kembali bergelak ketawa.. dengan selumbernya mangsa berkata "ha'ah..yana dah gemok.." hoiihhh! selumber kan mangsa ni.. tak pulangkan jam polo baru tau..! haishhh... heheheh... lalu mangsa pakai la balik tudung.. sekali pakai.. terbalik! pakai kali kedua.. TERBALIK LAGI! tak tahan! ledakan ketawa tak hengat punya mula membingitkan bilik kejadian...muahaha...
tula.. kutuk yana gemok lagi...kan dah 2x terbalik.. wakakkakakaka...!

p/s : kalau korang tak paham takpe.. entry ni untuk mangsa dan pembantu-pembantu mula yang menyaksikan kejadian 2x terbalik je..muahahahha...



*ada rasa tak best terselit..setelah sekian lama rasa tu tak de, tiba2 kembali.. apecer wehhh!!!


sekian~babai
I could not ask for more

5 comments:

miss pfr said...

huahuahua...sian si collapsed tu.. da la pitam dianggap mainan, agenda tudung pulak dijadi bahan.. hahaha...wtever pun..7 princess.. anda suma trbaek!!!

ReDPRiNCeSs said...

hahahahaha....memang xleh lupe moment tu....sampai mati la ingat....

p/s: lambat samgat kuar entri ni...patut lepas kejadian terus kuarkan...hihihi

IllianaHidayah said...

miss pfr : nasib aaa.. sapa suh kutuk owner blog gemok...muahahhaha...

red : maafkan aku di atas keterlewatan ini.. sesungguhnya i'm run of idea masa tu... ni pun xbest entry ni...

Miss Aizamia said...

hehe.. jgn lupe cane die leh sedar n tergelak dah la ye.. ;p

IllianaHidayah said...

aizamia : tak mungkin lupe... tapi takleh la publish kat sini...kena screened sket...muehhahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...