Thursday, September 23, 2010

Selagi Syawal belum Melabuhkan Tirai, Selagi Itulah Ada Entry Raya.. ~

puasa sebulan.. raya pun sebulan.. maka oleh hal yang demikian, saya mahu mengupdate lagi pasal ragam aidilfitri yang disambut di jabatan saya.. dah terlewat update sebenarnya, sebab elly dah update berkurun lama.. hehehe taklah berkurun sangat, hari selasa yang lepas je.. tapi saya ni kan busy memanjang, so lewat lah sikit kan.. but never mind, better late than never! yesss!
memandangkan ini kali terakhir kami adik beradik TROY ( nama group kelas saya) bersama setelah 5 tahun setengah mengharungi suka dan duka, maka haruslah tahun ini disambut dengan extravaganza punya meriah.. maksud saya dari segi gambar-gambar..

~ ini kami adik beradik (tak cukup corum, ada yang dah balik sebab masalah perut, kenyang sangat agaknya..hehehehe)


~ 7 princess of 5 and a half years

~ ini saya dan zam, memang kami sengaja pakai baju sama even terbalik kain.. fokuskan pada zam yang tengah duduk pada position tahiyat akhir..


~ princess in a round


~ adegan menutup perut setelah kenyang makan.. (sapa suruh pakai kebaya!)
kepada adik beradik TROY :~
takdir yang menentukan jodoh kita membuatkan kita tabah mengharungi segalanya bersama-sama, semoga kebahagiaan dan kegembiraan sentiasa menjadi milik kalian.. terima kasih atas segala kenangan yang diukir bersama.. kalian tak mungkin saya lupakan..
huaaaa... sedihnya... lepas ni dah tak dak lagi dah macam ni... tak sampai 2 bulan lagi kami bakal berpisah.. stoppp!!! dun cry..! perpisahan setelah pertemuan adalah adat kehidupan!
sekian~babai
I could not ask for more





3 comments:

cryclown said...

hahaha..posa tak ckup:P

ReD PRiNCeSs said...

jangan sedey2...kite terus keep in touch k...kalo dak len xnk xpe...janji 7 princesess ni xleh lost contact...

illianahidayah said...

cryclown : kudrat aku tak mampu nk posa penuh...mueheheh...skrg dlm proses ganti balik...wakkkaka...

Red : yep...kita kena keep in touch..jgn lost contct~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...