Thursday, September 30, 2010

Pakaian Tradisional The Contest

huaaaaa.. macam dah lama ja tak masuk contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger ni.. so hari ini (sebab esok tak dak kelas..) saya dengan senang hatinya nak masuk "Pakaian Tradisional Contest" yang dianjurkan oleh Cik Hafidzah Hafidz


syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :~



  • kena jadik followers beliau, click SINI untuk ke blog beliau

  • gambar yang dipertaruhkan mestilah gambar korang sendiri, whether korang posing sensorang atau korang posing dengan geng-geng korang

  • mestilah berpakaian tradisional such as kebaya, baju kurung, cheongsam, sari etc la, dan bagilah posing mauttt kat situ...heheheh

  • buat entry pasal contest and link kan ke blog beliau

  • banner contest ni mesti letak dalam entry and also sidebar korang

  • tajuk entry bunyiknya macam ni "Pakaian Tradisional The Contest" and tag minimum 2 orang rakan-rakan blogger korang..

  • tarikh tutup ialah pada 27 OKTOBER 2010

  • hadiah berupa topup RM60.00 menanti korang, (kalau yang pakai line tu, nanti boleh cashkan dan bank in kat korang)


mudahkan??



banner contest



ini kami bakal-bakal guru Pendidikan Jasmani ketika menghadiri Jamuan Hari Raya Jabatan Pendidikan Jasmani kat kampus.. selalu orang tengok we all in sport attire, so, bila we all melaram.. heheheh.. boleh tahan kan?

dan ini juga merupakan jamuan hari raya yang terakhir untuk kami memandangkan kami semua bakal ditempatkan ke sekolah-sekolah yang belum pasti lokasinya.. maknanya kami semua di ambang perpisahan.. semoga gambar ni akan menjadi kenangan yang terindah untuk dikenang suatu hari nanti.. love you all girls :)



insan bertuah yang saya nak tag ialah

Cik Gayah

Elly




selamat join contest!



sekian~babai
I could not ask for more

3 comments:

ReD PRiNCeSs said...

thanks for the tagged...kena carik balik ni gambar dengan pakaian tradisional...macam tak de yang ber'pose' maut je...huhu

hafidzah hafidz said...

CEK!! woooo~ anak2 dara sape nih..wiwittt~ hehe..cantek sangat..btw, tq 4 joining the contest..XoXo

Pencacai Alim said...

mana aku nk dpt pakaian tradisional nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...