Thursday, September 30, 2010

Another Tag From Elly

dalam keletihan badan serta minda untuk siapkan segala document untuk panel MQA, and esaimen yang bersepah-sepah tak siap lagi, saya mahu relax jap.. and kebetulan dapat tag dari Elly oleh itu...marilah berehat bersama tag dari Elly :~

1) Name one of person who made you laugh last night
one of my classmate Hidayah, sebab dia join kiteorang dinner tak bawak duit, pastu dengan sedihnya pulak bila tanya "dah order makan?" "dah..share dengan Zam"

2)What are you doing one hour ago?
cakap call dengan Mr.Illiana yang baru balik dari bengkel buat sampan..mueheheh

3)What was the last thing you said out loud?
"nak coklat" sebab ada orang amik coklat saya dalam kelas tadi

4)What's the next place you're going to?
kedai makan kot, sebab nak beli dinner

5)What was the last thing you paid for?
Nasik lemak kat koop...hehehe.. sebab hari ni tak puasa..

6)Where were you last night?
at Rasamas, break fast with my princess of TROY.. tapi hangin sebab semua benda yang kami order sold out.. (kalau dah tau sold out, time kami enter kedai kau, bagitau la awal wehhh..)

7)What the best ice cream flavour?
Choc of coz!

8)Do you wanna cut your hair?
Nope! i love my hair

9) Do u love to melatah?
Nope, but sometimes it happend~ wakakakak

10) If that so (melatah) hat will you said loud?
"eh..mati kau" ~ ada bunyi cam sumpah tak? muehehhehe...

11)What does the last text msg received said?
"dah! call la.."

12) Will you get married in the future?
InsyaAllah.. i will..

13) Do u chew on your straw?
ha'ah.. ehhehe.. tak sedar la beb.. selalu kena sound dengan Mr.Illiana

14)Do you make-up your own word?
ermmm.. maksudnya macam trademark sendiri eh? ada kot.. ZANGOES~ hahaaaha

15) Is the anyone you like/love rite now
Of coz! I love my family, my Mr.Illiana, my frenz around me

16) Tag to other 5 bloggers
selamat menjawab ya..muehehehe..


sekian~babai
I could not ask for more

3 comments:

Tomato Gurl's Life said...

tengs tag cik tom yunk..tp cik tom dah pernah buat..kalo cik tom update nama kamu berserta link je boleh tak dalam entry yg ni??

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/09/keburukan-berhutang.html

ReD PRiNCeSs said...

kenangan tak best dengan rasamas larkin...servis hampeh tapi caj sampai rm6...tapi nasib enjoy sembang2 sesama princess...huhu

HaNTwO said...

nanti hantwo buat yer...erkkk hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...