Tuesday, July 27, 2010

Yakin Tu Tak Salah.. Tapi...

sorry to all visitors yang stalk blog saya lately yang mana kunjungan kalian masih belum sempat saya balas.. i am really sorry okk.. saya terlampaulah banyak kerja dengan internship report ada 3, pastu dengan research report lagi yang mana data masih belum dapat dimasak dengan semasak-masaknya.. baru rendam2 dalam besen, (takut rosak pulakk data saya), then saya ada lebih kurang 3 files subjek yang masih belum saya sentuh, (minggu depan dah nak start kuliah balik..) ya rabbi...!

terasa macam nak upah sorang setiausaha untuk susunkan schedule saya di samping membantu saya membuat kerja2 printing dan juga typing...muahaha... kepala otak saya just berfikir sahaja.. (jangan nak mimpi wahai illiana hidayah!!)

dalam busy2 ni, saya rasa macam men"sound" jugaklah sket.. kenapalah ada manusia yang selalu rasa diri mereka sangat bagus? lantas dengan sesuka hati boleh kondem manusia-manusia lain tanpa mempertimbangkan perasaan orang yang dikondem?? saya sangat tak faham! time kena kat orang lain, kau boleh gelak main je kann... tapi kalau kena kat batang hidung kau.. wahhhh!! bukan main lagi kau menyirappp buat ayaq sirappp!! macam tu la gak orang lain rasa time kau sewenang-wenangnya mengkondem diorang.. iyeee... tak dinafikan kau hebat! dalam semua bidang kau hebat, ditambah pulak dengan keyakinan diri kau yang superb, tapi itu tak bermakna kau boleh gunakan kabel besar kau untuk kondem dan jatuhkan self esteem orang lain. ingatlah weh.. zaman sekarang ni Allah balas cash je wokeyyy...

ok..so, berbalik pada topic asal.. maafkanlah saya jika saya tak sempat nak buat kunjungan balas pada semua pengunjung Marche Ou Creve.. but never mind, just leave your link, and i'll click you back as soon as possible okkk... have a nice day here..~
~ credit to google for this pic

*apa khabarmu di sana? may your heart still firm as before..


sekian~babai
I could not ask for more

4 comments:

cikgu ikwan said...

bpe kali nk mintak maappppp...blanje la baru dapat memaafkannnnn>_<

Soni Gonzales said...

Xper, busy2 jugak.jgn lupa ramadhan nak dekat. puasa da ganti belum? hehe.peringatan je yek.no hard peeling.

Illiana Hidayah said...

cikgu ikwan : saya tak keje lagik...elaun dh masuk dlm bank dendiam...

sonigonzales : hahaha..no2..no heart feeling..btw...saya sudah abes ganti maaaa....hehehe...

cryclown said...

biar kita kejar masa:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...