Tuesday, July 13, 2010

Randomness Story

testing-testing.. 1, 2, 3..
sound check..
analizzamani majuk ka ngan illianahidayah??
i'm back sweet darling...sila jangan majuk ye..sebab i dalam emosi yang terumbang-ambing ni...
ok..mula-mula skali, saya nak cita kesah dan kejadian yang berlaku pada malam final world cup.. eh...tapi bukan nak cita pasal kehebatan Spain or luck yang kurang menyebelahi Netherland..dah basi sangat daaa kan.. tapi kalau kau rasa nak terhibur, kau p suh Cik Bucken cite kat kau eh.. siap ngan lukisan sketsa dia terangkan supaya kau paham...hehehe...


ok..back to the story..

masa saya ngan Mr.Illiana duduk kat meja kedai mamak tu kan, tiba-tiba saya terpandang kapel depan meja kami.. sorang ni pakai cap, and lagik sorang ni muka cam lelaki pun ada, tapi rambut panjang lepas dari bahu.. then terus saya pusing kat Mr.Illiana ~


saya : depan kita ni laki ka pompuan? (expression muka excited gilaaaa + takut pun adaa)

Mr. Illiana : pompuanla..

saya : ek? are u sure?

Mr.Illiana : dia tak dak halkum..

saya : heeeeeeeeee....


kalau kau nak tau, kat town yang tengah saya tumpang berteduh ni, laki and pompuan dah xdapat nak dibezakan dah.. kadang2 nampak lenggang lenggok tu macam itik pulang petang, padahal kau jantan kott.. kadang2 kau tengok dress up dari atas sampai bawah stylo abes, skali dengar dia bersuara... pompuan daaa... tapi sangat tak bley blah jawapan Mr.Illiana.. hahahha.. tapi xpa.. i terima...hahahha...

pastu masa game, adalah beberapa percubaan oleh Netherland yang sipi2 nak goal kan, kau..terkejut saya bila beliau melompat..bukan terkejut sebab apa, tapi sebab rambut beliau yang saya bajet panjang sampai ke pinggang saja, rupanya panjang sampai nak mencecah lantai.. adess.. dahla kau biarkan menggerbang je tak ikat and kemaskan.. malam2 pulak tu.. kalau saya jumpa tengah jalan, mahu padaaammmm dibuatnya.. adesss!




~cuba perhati betul2..


okkk...dahhhh..tutup cita pasal penyokong Netherland yang berambut panjang..

kira tatkala Spain menang, terasa macam berbaloi sangat2 bangun tengok bola even keesokkan harinya saya sekolah dan sangat mengantuk.. dalam dok mengantuk tu, boleh pulak saya terima pelawaan makan nasik lemak kat tadika pra sekolah.. muahahhaa... ada aku kesah?? rezeki jangan tolak beb.. balik dari sekolah, ada pulak kfc pocketfull yang tersedia..~lalallalala... heaven okk bila ada orang tolong panaskan enjin kereta pagi2, nak makan ada orang teman, nak shopping ada orang tolong bawak barang, nak itu dapat, nak ini dapat.. ohhh...sangat indah.. tq to my dearest Mr.Illiana yang telah berjaya dibuli oleh saya selama 3hari~lalalalallala... ini pantun untuk anda :

terima kasih daun keladi,

lepas ni sila datang untuk dibuli lagi...


member 1 : na.. patutlah xupdate blog..dating rupanya...

saya : hahaha.. ape kau igt kau je nak dating? aku nak gak..hahhaa


ok2.. ada gambaq..jangan risau okkk...



~ ni malam final Spain - Netherland

~ presenting my dearest Mr.Illiana



dah dekat beliau nak kembali ke negeri tanah tumpah beliau (eh..macam xsama pulak negeri tanah tumpah saya), mula la saya merapp.. sebagai cagaran saya dapat ini..

*

*

*



~ mr. bear-bear (ubat tidoq saya malam-malam)



okk..tu saja nak cita, kau tak payahlah tanya detail2, aku tak reti nak describe lebih2, dan aku tak reti gak nak ulas secara terperinci setiap detik dan saat aku lalui.. yang paling penting, aku ialah PEREMPUAN MELAYU TERAKHIR ~ bukan aku yang bajet best, tapi kau yang bagi aku title ni kan.. so, aku terima.. ~lalallalalalala...


Mr.Illiana : thanx for coming and make me happy through every single moment, sorry for beling unmatured on coping the problems.. penat tak melayan karenah kanak2 macam saya?? naseb awk ler dapat saya..hahaha


Ainil : gud luck test jpj esok..!



sekian~babai
i could not ask for more

2 comments:

cryclown said...

owh!! dia ade bela..sbb tu panjang jer...hahahah

illianahidayah said...

gilaaaa ah...
naseb aaa aku tgk bola berteman..
kalau tak...padammmmmm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...