Saturday, July 17, 2010

Peserta Contest RayBon!

tadi masa tengah mengisi masa lapang berblog walking, saya tersinggah kat blog caer dan telah terminat dan join contest yang telah beliau anjurkan..hehhe... mudah saja nak join contest ni.. mai sini nak bagitau syarat-syarat yang telah digariskan : ~

  1. kau mestilah warganegara Malaysia, kalau cowok bangla atau cewek indon adalah tidak dibenarkan.
  2. terbuka kepada lelaki dan perempuan.
  3. tidak diwajibkan menjadi followers caer (tapi kalau kau dah jadik followers beliau lagilah afdal...)
  4. kau mesti menggayakan ray ban dengan gaya yang paling style + gojes + comel dan lain-lain istilah.
  5. gambar boleh edit tapi berpadananlah eh..
  6. copy banner dan kau link kan terus ke caer selaku penganjur, tak kisahlah nak letak kat sidebar ke ape..
  7. then kau letakkan link korang pada blog penganjur okk
  8. then kau tag la kengkawan kau seramai 2 orang
  9. tarikh tutup ialah pada 1 September 2010

mudah kannn..??? so, now presenting model untuk contest Aku dan Ray Bon!!! ~

*

*

*



~ illiana hidayah

eh...cam ada lagi sorang pulak model..hehehe...
kepada caer , ni adik saya yang paling kecik, kalau valid nilai la skali eh.. birthday si kenit ni bulan 9, mana tau leh menang hadiah nak bagi kat si kenit ni... hehhehe...


~ adik masuk contest jugakkk...

okk..so, 2 orang yang bertuah di"tag" oleh saya ialah :
selamat mencuba ya!
sekian~babai
I could not ask for more

10 comments:

xazryx said...

huhu .aku xde rayban la nk masuk contest nih .nnt beli kt downtown la .heehhe ,

sonigonzales said...

sempoi beb

illianahidayah said...

xazryz : hahaha...jgn lupe beli okk..tgk adik aku pon bergaya nih...

sonigonzales : hehehe...sempoi itu harus! hahah

mohd sasuke said...

trimas sudi join contest caer...syarat nak pkai spek mata ape2 pon diterima...saje je buh name rayban...ngeh3...caer amek no 1 cos tu gmbar anda...anyway adik anda sgt comel...=)

illianahidayah said...

mohd sasuke : sama2 caer..adik saya mmg comel..kakak dia masa kecik2 dulu comel camtu gak..hahhaha

mohd sasuke said...

ngeh3...camtu ea..klu nak tau update contest sila refer kat sidebar blog caer..update peserta

illianahidayah said...

mohd sasuke : orait..thanx so much!

Oo╬«ey™ said...

thanks sudi tag..hehe okeh2 ooney cuba tunaikan..=P

illianahidayah said...

Ooney : okesss...no big deal..selamat mencuba!

Cik Bucken said...

garu2pale jap..
mano nak dicokaukan gambar ehhh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...