Thursday, July 22, 2010

Pehal Lu?

terasa hati?
yes, aku terasa hati!
rasa nak marah?
ye jugak..bukan setakat nak marah, rasa nak maki!
rasa macam dikhianati?
ye! tu dah lama sangat aku rasa!
kan semua yang jadi tu kebetulan je..?
kepala hotak kau kebetulan!
yela kan..
kebetulan sebab aku jenis tak melawan..
kebetulan sebab kalau aku maki, aku tak sound kau direct..
kebetulan sebab aku ni tak reti nak kasi sentap macam kau selalu bagi aku sentap..


ohhh....
semakin tidak boleh kawal emosi..
"xpela..kalau macam tu saya dah tak boleh nak motivate awak, awak je yang tau macam mana nak selesaikan masalah awak"
"ok..terima kasih"


sekian~babai
I could not ask for more

6 comments:

sonigonzales said...

senyum sket... lama2 ilang sakit

Illiana Hidayah said...

thanx sonigonzales!

Oo╬«ey™ said...

ambil masa dan pastikan hati teguh berdiri dgn apa pun keputusan..i pn mcm u gak aritu..amek masa and tetapkan keputusan yang di ambil

Illiana Hidayah said...

ooney : thanx a lot..sakitnya bila kena tahan marah, tahan perasaaan..letih!

++***hana zaty**++ said...

yeah! xpe.. biar kite x bg orang sentap.! benda baik dibalas baik!

erkk! adekah da lari tajuk? hee

Illiana Hidayah said...

hana zaty : x2..komen kamu tak lari tajuk..and thanx kerana telah mem+ve kan saya..heheh...
tq gak follow saya taw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...