Monday, July 5, 2010

Kenangan Pantai Merdeka

"eh...hang dok mana la ni..?"
"aku kat manjong.."
"wehhh..lamanya tak jumpa..."
"tula...dah start ngajaq ka..?"
"tak lagi.. ada 1 sem lagik.."
"sapa menang model tudung Fareeda aritu.."


conversations ni dah lama berlalu sebenarnya, tapi nak update gak even lambat... sebab saya berpegang pada prinsip BETTER LATE THAN NEVER.. muahahha... entah kena ke tak ngan entry ni..


so.. ni 1st gathering kami geng2 SMK(A)Sik.. (kau jangan nak tengok 3 4 ploh kali nama sek tu, iyaaa...memang saya sek agama.. ada masalah ke..? muahahaha...) on 5th June 2010 at Pantai Merdeka.. best okk bila dapat jumpa kawan2 lama.. jumpa boypren pon syok.. naseb baik tak nyanyi lagu tema Cinta Pantai Merdeka ja... muahaha...


ada member2 yang grad and looking for job vacancy sekarang ni, ada jugak yang ada final sem macam saya, ada yang dah start keja.. and ada gak yang dah selamat bergelar suami / isteri orang.. yang bakal pun ada gak.. tapi kena rahsiakan dulu atas permintaan empunya badan.. wehh...bukan saya okk.. kalau saya, saya khabarkan je pada satu dunia.. muahahha.. riakkan saya..???



~banner yang di"design" oleh peddy ngan omang (kalau tak silap)


~kau jangan tengok bdk2 yang bakaq ayam tu, kau tgk kenari hujung sana tu.. kau rasa akan jadi milik mutlak anak sulong Cikgu Rous Nani tak..? muahahaha..



~ni gegurl yang sampai awai..




~ all of us.. geng exsas 3

"kuukir namamu di awan gunung jerai..
bersaksikan laut daun nyiur melambai..
jauh pandangan permai di situ tjg dawai.."


tapi tak sempat nak heret MR.ILLIANA dating tepi pantai kerana beliau adalah mastermind dalam gathering ini.. nak tengok gak dia..??? carik sendiri..muahahahhaa...


*pasni akan semakin busy, sorry kepada stalker yang letak link kat chatbox jika saya lambat membalas kunjungan anda.. just leave ur link, and i'll click u back, dont worry okeyyy!!!!


sekian~babai
I could not ask for more

4 comments:

zeila said...

wahhh..bestnye picnic..

AISHA SAAD said...

wahhh rindu jugak kat bdk2 sekolahh dulu
tp bila tah nak dpt gather besar2 mcm nih. huaaa~

cryclown said...

huhuhuh...

illianahidayah said...

aisha : bile dah keje mmg susah nak gather, sbb masing2 ada hal yg perlu setelkan...tp skali dpt gether camni mmg sgt besh!

cryclown : apenye..?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...