Friday, July 9, 2010

Jadik Auntie Daaaaa...

"akak dah dapat baby boy, 9.05pm"
yezzzaaa...finally... sorang lagik anak buah saya menjengah dunia..
welcome to the world Muhammad Adam..
so..weekand minggu lepas auntie yana pun pergila dengan excitednya nak mengjenguk anak buah baru with sorang lagi auntie eja.... (dah hampir seminggu baru nak update..sorry ye sayang...heheh..)
benarlah kata orang, anak-anak yang baru lahir ni putih bersih tanpa secalit noda, sesiapa yang melihat pasti akan tertawan..jatuh sayang! anyway tahniah untuk ibu Adam, Nurul Jannahdan hubby..pasni sila update blog ye kak..muehehhehe....


mari tengok pics Adam and Auntie Yana...~lalallalalla...

~ini permata hati K.Jannah dan suami... Muhammad Adam nama diberi..


~ ni mode saya yang menggedik...muahahhaha...


*pesanan penaja : safe journey sayang! rindu sudah melebihi berjuta-juta lemon!


sekian~babai
I could not ask for more

11 comments:

hudhud said...

comelnyaaaa ! nak jd babysitter la hehehe :P

cryclown said...

owh..aku dah jadi atuk..hahaa

illianahidayah said...

cryclown : alamak! dh jadik atuk ke..? bile masanya pulakk..? aku selaku anak buah ko ni kawen pun belom..muahahaha...

hudhud : comel2..mcm autie dia...hhehehhe... nk jadi baby sitter eh..? nnt yana tanyakan pd ibu adam dl eh...

mrWann said...

congrat!!huhuhu

:p

illianahidayah said...

mrWann : thanx..hehhe...(jwb macam dpt anak sundri pulakk...) hahahaha

cha cha said...

cute baby..hehe...btw tahniah kpd nurul jannah coz sudah bergelar ibu..hehe...

illianahidayah said...

cha cha : cute macam auntie yana tak..? hahaha...

Hamzah Ian said...

tahniah ok?? selamat hari ibu

illianahidayah said...

Hamzah lan : thanx ya..slmt hari ibu??? bukan ibu lagik.. tp slmt hari auntie..eh? ade ke...?? muhahahhaa...

NICK IRFAN said...

anak buah ke comelnyer.. anda bila nk kwin plak? lalalala

illianahidayah said...

NICK IRFAN : saya belom ada yg masuk meminang...macam mana mau kawen...muahahhaha...tgu pandai menjahit dl br ada yg nk masuk meminang agaknye...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...