Sunday, July 4, 2010

Genap 5 Tahun..

happy 5th anniversary bergelar pelatih IPG kawan2!!


hari ni 4hb Julai 2010, genap 5 tahun saya dan kawan2 bergelar pelatih di Institut Pendidikan Guru.. huaaaa... dah 5 tahun kita bersama kan kawan2...

"kawan..bertahun kita bersama.. bagai semalam baru bersua.."

flash back balik zaman mula2 masuk maktab kat batu pahat dulu untuk buat pre-degree, masa buat LDK, masing2 muka nerd ja.. bak kata hj.hamdan "stone" ja.. muahahaha... boboy still malu2 nak cakap ngan gegurl..hehe.. yang gegurl pulak cuba nak control ayu..hahaha...

pastu tahun 2007, kita sekelas dipindahkan ke IPTI.. sedih tak yah citala.. macam2 yang kita kena dan perlu kita tangkis dan tepis.. p outdoor seminggu, kena denda berguling kat pasir pantai, kena denda "tow" kawan2, kayak sampai nak tercabut tangan ja, buat gadjet sampai terlena, khemah agung runtuh di saat nak dinilai....macam2 lagi kenangan kita bersama.. kita bergaduh bila info pasal kelas tak sampai pada kawan2 tertentu, kita bergelak bila sama2 main futsal kat court appollo, kita tunduk menekur ke lantai apabila dimarah dan dihalau kembali ke batu pahat..

moga setiap tawa serta tangisan yang mengiringi setiap langkah kita akan kekal menjadi satu memori yang kekal di sanubari.. 5 months to go guys.. and we'll be separated..choosing our own way and own path..


will miss these moments forever~












tersyahdu la pulak.. bila mengenangkan ada lebih kurang 5 bulan lagi nak bersama kawan-kawan..



sekian~babai

I could not ask for more




3 comments:

cryclown said...

wah..korang dah tue yer..
nsib aku still konsisten..still 15..hahahha

Cik Bucken said...

ecehh..kacak sgt la kunun yg tgh duduk tak duduk kanan skli dlm pic jejake kacak tu..

illianahidayah said...

cryclown : diorang je tue...aku mude lagik..sbb aku kan anak buah ko...masih comel lagi ni...huahhahaa...

cik bucken : ooo...yg tu xkacak sgt..tp die ngaku die ady putra la, fizzo omar la..pening laaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...